Δική της λίγκα eSports θα αποκτήσει η Αργεντινή

Η εταιρεία eSports Planet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Football Super League της Αργεντινής, προκειμένου να δημιουργήσει μια λίγκα eSports, στην οποία θα συμμετέχουν τμήματα των ομάδων της διοργάνωσης. Η νέα συμφωνία αφορά σε μια ποδοσφαιρική λίγκα που θα διεξάγεται online και σε αυτή θα συμμετέχουν τμήμα eSports που θα δημιουργήσουν οι ομάδες της Football Super League.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η νέα αυτή λίγκα να αποτελέσει και αντικείμενο στοιχηματισμού. Η Αργεντινή, άλλωστε, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές στοιχήματος στη Λατινική Αμερική, καθώς όλες οι μορφές στοιχήματος είναι νόμιμες.

 

Η νέα λίγκα της eSports Planet

Η eSports Planet αποτελεί μια εταιρεία που εδρεύει στη Λατινική Αμερική και ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα των eSports. Μέτοχός της, μάλιστα, είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Javier Mascherano. Η συγκεκριμένη εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με την αργεντίνικη Football Super League και οι δύο φορείς θα συνεργαστούν, προκειμένου να δημιουργήσουν την πρώτη λίγκα eSports στη χώρα. Η eSports Planet θα προσφέρει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της και του προγραμματισμού της λίγκας, ενώ οι ομάδες της Super League θα δημιουργήσουν ειδικά τμήματα eSports και θα συνεισφέρουν τους παίχτες – τις ομάδες, δηλαδή που θα συμμετάσχουν στη λίγκα.

Αν και η συνεργασία ανακοινώθηκε επίσημα, τέλος, οι δύο πλευρές δεν ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τη λίγκα, όπως το πότε θα ξεκινήσει και το πώς ακριβώς θα διεξάγεται. Τέλος, δε γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό. Δεδομένου, όμως, ότι η Αργεντινή είναι αρκετά ελαστική σε νομικά θέματα περί στοιχήματος, δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τις αναμετρήσεις της eSports λίγκας να προσφέρονται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.