Κλείνουν τα γραφεία της στοιχηματικής εταιρείας William Hill στο Ισραήλ

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε την απόφασή της να κλείσει τα γραφεία που διατηρεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Ο κολοσσός του στοιχήματος προχωρά σε περικοπές (στις εγκαταστάσεις που διατηρεί ανά τον κόσμο, αλλά και στο προσωπικό) και τα γραφεία στο Ισραήλ είναι ο επόμενος στόχος.

Στα γραφεία της William Hill στο Ισραήλ απασχολούνται περίπου 250 υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί επίσημα για τα σχέδια της εταιρείας στοιχηματισμού.

 

Το κλείσιμο των γραφείων και η τύχη των εργαζομένων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, ο τομέας που καλύπτουν τα συγκεκριμένα γραφεία θα μεταφερθεί σε οικονομικότερες, ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πολωνία. Πρόκειται για τον τομέα τεχνολογικής ανάπτυξης, ο οποίος είχε ιδρυθεί πριν από χρόνια, σε συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Playtech (η Playtech εδρεύει στο Ισραήλ).

Όσον αφορά στους εργαζόμενους, η William Hill ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε περίπου 200 περικοπές θέσεων, με μόλις 50 περίπου από τους υπαλλήλους να έχουν δεχθεί προτάσεις μετακίνησής τους σε νέες θέσεις.

 

Η ιστορία των γραφείων στο Ισραήλ

Τα γραφεία της William Hill στο Ισραήλ άνοιξαν το 2008, μετά από τη σημαντική για την εποχή συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας με την Playtech. Η τελευταία προσέφερε στην στοιχηματική εταιρεία τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της και οι δυο τους ίδρυσαν τα γραφεία, στα οποία θα δημιουργούσαν τις επόμενες τεχνολογικά προηγμένες λύσεις τους. Ωστόσο, το διαζύγιο ανάμεσα σε Playtech και William Hill, το 2013, είχε δύο αποτελέσματα: το λανσάρισμα πλατφορμών που είχε σχεδιάσει η ίδια η William Hill και την αγορά των κοινών τους προϊόντων και περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων και των γραφείων στο Ισραήλ.

Πλέον, όμως, η William Hill δε χρειάζεται τα συγκεκριμένα γραφεία και αποφάσισε να προχωρήσει στις σχετικές περικοπές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.