Αγοράζουν μετοχές της εταιρίας τα στελέχη της William Hill

Η William Hill βρίσκεται σε ανοδική τροχιά τους τελευταίους μήνες, κυρίως χάρη στο άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος των ΗΠΑ και τις επενδύσεις της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τα περισσότερα στελέχη της να είναι άκρως αισιόδοξα για το μέλλον. Κάποια από τα στελέχη της στοιχηματικής εταιρείας, μάλιστα, αποδεικνύουν εμπράκτως την αισιοδοξία τους, αγοράζοντας μετοχές της William Hill.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία χρησιμεύει στο να τονίσει την αισιοδοξία των υπευθύνων της στοιχηματικής εταιρίας William Hill, λίγους μήνες αφότου η εταιρεία έμοιαζε να βρίσκεται σε αδιέξοδο, εξαιτίας νομικών περιορισμών στις βασικότερες αγορές που δραστηριοποιούνταν. Ωστόσο, το άνοιγμα της αγοράς στις ΗΠΑ βοήθησε την εταιρία να αφήσει πίσω της τις απαισιόδοξες προβλέψεις και να επικεντρωθεί στις νέες ευκαιρίες και στα νέα έσοδα που αναμένονται.

 

Αγορά μετοχών από τα στελέχη της William Hill

Η αισιοδοξία αυτή οδήγησε μια ομάδα στελεχών της εταιρείας στοιχημάτων William Hill στο να αγοράσουν ένα μεγάλο κομμάτι του μετοχικού της κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, μια ομάδα στελεχών, με επικεφαλής την CFO Ruth Prior, απέκτησε μετοχές συνολικής αξίας 100.000 λιρών.

 

Πού οφείλεται η αισιοδοξία στη William Hill;

Τα στελέχη της William Hill, πάντως, δεν ήταν το ίδιο αισιόδοξα πριν μερικούς μήνες. Οι σημαντικοί νομικοί περιορισμοί που εισήχθησαν στην αγορά στοιχήματος της Αυστραλίας ανάγκασαν τους υπεύθυνους να αποφασίσουν την αποχώρηση από τη χώρα. Παράλληλα, στην πατρίδα της στοιχηματικής εταιρίας, την Αγγλία, νέοι νόμοι, όπως αυτός για τη μείωση του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα των πρακτορείων, άλλαξαν το πρόσωπο της αγοράς και καταρράκωσαν τις προβλέψεις για τα έσοδα του μέλλοντος.

Όταν, όμως, αποφασίστηκε η κατάργηση του νόμου PASPA στις ΗΠΑ και νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στη χώρα, η William Hill ήταν από τις πρώτες εταιρίες στοιχήματος που πέρασαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και ήδη οι υπεύθυνοι μετρούν τα έσοδά τους, τα οποία προέρχονται από συνεργασίες με μικρότερα καζίνο σε διαφορετικές Πολιτείες, αλλά και από τη συνεργασία κορυφής με την εταιρεία Eldorado Resorts, η οποία θα φέρει τις υπηρεσίες της στοιχηματικής εταιρείας σε 11 ακόμη Πολιτείες, όταν αυτές νομιμοποιήσουν επίσημα το στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.