Σεμινάρια για την διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού στα social media ξεκινά η Sportradar

Η Sportradar ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία, στο πλαίσιο των δράσεων της για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού. Η νέα πρωτοβουλία αποτελείται από μια σειρά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών δράσεων, η οποία θα έχει σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση επαγγελματιών του αθλητισμού, σχετικά με τους κινδύνους που κρύβει για την ακεραιότητα του αθλητισμού η δράση τους στα social media.

Σύμφωνα με την Sportradar, οι επαγγελματίες αθλητές έχουν έντονη δραστηριότητα στα social media και προσπαθούν να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους ακολούθους τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοούν τους κινδύνους που κρύβονται σε τέτοιου είδους πρακτικές. Για αυτό το λόγο, προσφέρεται να τους ενημερώσει και να τους εκπαιδεύσει, ώστε να αποφεύγουν κακοτοπιές που μπορούν να τους οδηγήσουν σε κρίσιμα λάθη.

 

Το πρόγραμμα ενημέρωσης της Sportradar

Το νέο πρόγραμμα ενημέρωσης της Sportradar για τους κινδύνους που κρύβει η δράση στα social media για την ακεραιότητα του αθλητισμού θα διεξάγεται online, μέσω μιας σειράς σεμιναρίων και ενημερωτικών δράσεων που θα απευθύνονται σε επαγγελματίες αθλητές, παράγοντες του αθλητισμού, διαιτητές και άλλους εμπλεκόμενους. Μέσω αυτών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κάνουν περισσότερο επαγγελματικούς τους λογαριασμούς τους στα social media και να αποφύγουν επικοινωνίες ή αποκαλύψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε χειραγώγηση αγώνων.

Ήδη, μάλιστα, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι συμμετέχοντες στη νέα σειρά σεμιναρίων της Sportradar. Πρόκειται για την Deutsche Eishockey Liga (DEL), το πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου της Γερμανίας, το οποίο δήλωσε συμμετοχή. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες και οι παράγοντες των ομάδων της DEL, οι διαιτητές και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν σύντομα να παρακολουθούν τα σεμινάρια, προκειμένου να εκπαιδευτούν στην καλύτερη και ασφαλέστερη χρήση των social media.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.