Για μετακόμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes (μα και άλλων εταιρειών, όπως οι Bwin και Coral) ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μεταφέρει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να απλοποιήσει τη λειτουργία της. Σήμερα, η εταιρεία στοιχήματος εδρεύει στο Isle Of Man, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου δυσκολεύει το έργο της σε κάποιους τομείς, όπως οι συναντήσεις των μετόχων και των στελεχών της.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταφέρουν την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και να δραστηριοποιούνται από εκεί, με όσα αυτό συνεπάγεται και σε άλλους τομείς, όπως ο φορολογικός.

 

Πολύ πιθανή η μετακόμιση της GVC Holdings

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ladbrokes εδρεύει εδώ και χρόνια στο Isle Of Man, ένα νησί του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστό κυρίως για το ευνοϊκό φορολογικό του σύστημα. Η GVC Holdings έδρευε εκεί πριν καν εξαγοράσει τη Ladbrokes Coral. Τότε, βέβαια, ήταν μια μικρότερη εταιρεία, και τα φορολογικά πλεονεκτήματα του Isle Of Man ήταν σημαντικότερα από άλλες πτυχές της λειτουργίας της. Σήμερα, όμως, που της ανήκουν περισσότερες εταιρείες στοιχήματος, η GVC Holdings αντιμετωπίζει πρακτικά προβλήματα, σε πτυχές όπως οι συναντήσεις μετόχων και στελεχών, αφού το καταστατικό της προβλέπει ότι δε μπορούν να συναντηθούν εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παράλληλα, οι Ladbrokes και Coral δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην αγγλική αγορά, με αποτέλεσμα να απαιτείται η παρουσία της έδρας της παρουσίας της εταιρείας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στην κύρια αγορά της. 

Προς το παρόν, πάντως, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδιά τους, αλλά ούτε και αν η απόφαση της μετακόμισης είναι οριστική.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.