Κοινό ταμείο ετοιμάζουν κορυφαίες λοταρίες της Ευρώπης

Σύντομα, οι κάτοικοι επιλεγμένων χωρών της Ευρώπης που δοκιμάζουν την τύχη τους σε λαχεία και λοταρίες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη σε ένα σχέδιο δημιουργίας κοινού ταμείου που προωθούν κάποιες από τις κορυφαίες λοταρίες της Ευρώπης. Το εν λόγω σχέδιο έχει ήδη προχωρήσει στη συγχώνευση των εθνικών λοταριών επιλεγμένων χωρών, ενώ απευθύνει έκκληση και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.

Αν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, οι παίχτες από διαφορετικές χώρες θα μπορούν να συμμετέχουν σε κοινές κληρώσεις και να διεκδικούν πολλά περισσότερα κέρδη, αφού τα ταμεία των λοταριών θα συγχωνευθούν και τα έπαθλα θα αυξηθούν σημαντικά.

 

Πρωτοβουλία της Lotteries Entertainment Innovation Alliance

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει σε ένα νέο φορέα του τομέα των λοταριών, της LEIA (Lotteries Entertainment Innovation Alliance). Ήδη το νέο σχέδιο αγκάλιασαν χώρες όπως η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία και η Νορβηγία. Οι υπεύθυνοι, όμως, ξεκαθαρίζουν ότι το νέο αυτό κλαμπ δεν είναι κλειστό και απευθύνουν έκκληση σε κάθε άλλη χώρα και διοργανώτρια λοταριών να συμμετάσχει.

Όπως είναι φυσικό, οι λοταρίες που θα διεξάγονται βασιζόμενες στο νέο κοινό ταμείο θα βρίσκονται online και θα απευθύνονται σε μεγαλύτερο κοινό. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός των εμπνευστών της πρωτοβουλίας, καθώς κάθε διοργανώτρια θα διατηρεί ένα ποσοστό των κερδών και θα αυξάνει τα πιθανά της έσοδα. Παράλληλα, κερδισμένοι θα βγαίνουν και οι τυχεροί παίχτες, που θα έχουν να μοιραστούν περισσότερα κέρδη και ακόμη πιο εντυπωσιακά τζακπότ.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι συνιστούν στους ενδιαφερόμενους παίχτες να κάνουν υπομονή, αφού το συγκεκριμένο project βρίσκεται ακόμη στα πρώτα του βήματα. Η τελική απόφαση για το ποιες χώρες θα συμμετάσχουν στο νέο κοινό ταμείο και ο σχεδιασμός του νέου προϊόντος που θα βρίσκεται online αναμένεται να καθυστερήσουν αρκετούς μήνες, αφού υπάρχουν πολλές πτυχές της λειτουργίας του που απαιτούν εξονυχιστική εξέταση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.