Πρόωρο payout της Paddy Power για την Τσέλσι

Περισσότερα από 500.000 ευρώ πλήρωσε η στοιχηματική εταιρία Paddy Power στα μέλη της που είχαν τοποθετήσει μακροπρόθεσμα στοιχήματα στην Τσέλσι, προβλέποντας ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αν και η τρέχουσα σεζόν της Premier League λήγει τον ερχόμενο Μάιο, οι υπεύθυνοι πλήρωσαν όσους στοιχημάτισαν στην Τσέλσι, σα να έχουν ήδη κερδίσει, αφού, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν "γιατί να καθυστερούμε το αναπόφευκτο;"!

 

Η Paddy Power είναι γνωστή για την τακτική του πρόωρου payout στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα της Premier League. Και στο παρελθόν, άλλωστε, πλήρωσε πρόωρα όσους είχαν στοιχηματίσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τσέλσι, την περίοδο 2005-2006.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει στα μέλη της και παιχνίδια όπως live καζίνο,πόκερ,μπίνκο,λοτταρίες και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.