Στοιχήματα στο Χρηματιστήριο

Τα μέλη που ανήκουν σε κάποια από τις στοιχηματικές εταιρίες  έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές, σε αθλήματα, διοργανώσεις κάθε είδους (όπως τα Oscar και η Eurovision), πολιτικές εξελίξεις, κουτσομπολιά και άλλους τομείς. Ένας από αυτούς είναι και το Χρηματιστήριο.

 

Το στοίχημα στο Χρηματιστήριο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επένδυση, αλλά τυχερό παιχνίδι. Όπως και σε κάθε άλλο στοίχημα, οι παίχτες μπορούν να καταθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό σε κάποιο σημείο και να λάβουν ένα αντίστοιχο, ανάλογα με την απόδοση που το συνοδεύει. Με λίγα λόγια, δεν έχει καμία σχέση με την απόκτηση μετοχών ή άλλων αγαθών και με κέρδη ή ζημίες που εξαρτώνται από τα τερτίπια της αγοράς. Όπως και σε κάθε άθλημα (στο ποδόσφαιρο, για παράδειγμα) οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν ένα ποσό στο ενδεχόμενο επαλήθευσης ενός αποτελέσματος.

 

Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αφορά σε οτιδήποτε. Αν επιλέξει γενικά την πορεία μιας αγοράς (για παράδειγμα, το ελληνικό Χρηματιστήριο) μπορεί να στοιχηματίσει στο αν ο δείκτης θα ανέβει, θα πέσει ή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Επιπλέον, μπορεί να στοιχηματίσει στο spread: πόση θα είναι η διαφορά, δηλαδή, ανάμεσα στο γενικό δείκτη κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο της αγοράς. Αντίστοιχα, μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένες μετοχές, αγαθά (όπως ο χρυσός ή το πετρέλαιο) ή συνάλλαγμα και να στοιχηματίσει στην πορεία τους.

 

Τέτοιου είδους στοιχήματα – όπως και κάθε άλλο στοίχημα, άλλωστε – απαιτούν, φυσικά, γνώση του αντικειμένου, προκειμένου οι παίχτες να μη βασίζονται αποκλειστικά στην τύχη. Και, όπως φαίνεται, πολλοί είναι αυτοί που τα επιλέγουν, σε βάρος όχι μόνο άλλων στοιχημάτων, αλλά και των πραγματικών συναλλαγών. Άλλωστε, ο παίχτης που στοιχηματίζει στο Χρηματιστήριο εκμεταλλεύεται κάποια πλεονεκτήματα που δεν προσφέρονται σε έναν επενδυτή. Πρώτα απ’ όλα, γνωρίζει πόσα ακριβώς πρόκειται να κερδίσει, αφού τα κέρδη εξαρτώνται από το γινόμενο του ποσού που στοιχημάτισε επί την απόδοση και όχι από την πορεία της αγοράς. Αντίστοιχα, γνωρίζει και πόσα κινδυνεύει να χάσει: το ποσό που στοιχημάτισε και μόνο.

 

Χάρη σε αυτά τα πλεονεκτήματα, το online στοίχημα στο Χρηματιστήριο αποδεικνύεται δημοφιλές και πολλοί online bookmakers (όπως η Paddy Power και η William Hill) το περιλαμβάνουν στις επιλογές που προσφέρουν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.