Σάρωσε στα social media η Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος  Paddy Power ήταν η έβδομη εταιρεία με τις περισσότερες αναφορές στα social media, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ξεπερνώντας ακόμη και εταιρείες-κολοσσούς που είχαν την ιδιότητα του χορηγού! Η κίνηση στο Twitter και στο Facebook της εταιρείας απογειώθηκε κατά την περίοδο του Μουντιάλ, χάρη στις προσφορές, αλλά και τα τρικ του μάρκετινγκ που στρατολόγησε η Paddy Power - μεταξύ των οποίων και η παραπλάνηση σχετικά με το κόψιμο δέντρων από τα δάση του Αμαζονίου!

 

Η εταιρεία του online στοιχήματος, μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει τις τριπλάσιες αναφορές, σε σχέση με τις επόμενες έξι στοιχηματικές εταιρίες της κατάταξης συνολικά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.