Στοιχεία για στήσιμο του 75% των αγώνων της Football League;

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Πορτογάλος Vitor Melo Pereira, μίλησε σε σεμινάριο διαιτησίας της Β’ και Γ’ κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και αποκάλυψε πως υπάρχουν στοιχεία για το ότι οι περισσότεροι αγώνες της Football League είναι στημένοι!

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο πρώην διαιτητή, η UEFA έχει στοιχεία για το ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι στημένοι. Ο Fereira, μάλιστα, προειδοποίησε τους διαιτητές του σεμιναρίου να μη διανοηθούν να εμπλακούν σε στημένους αγώνες.

Μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όμως, και την κατηγορηματική διάψευση του Προέδρου της ΚΕΔ, ο Pereira τόνισε ότι πρόκειται για ενδείξεις και όχι για αποδείξεις, σχετικά με τα στημένα παιχνίδια.

 

Σημεία-κλειδιά της τοποθέτησης του Pereira

Η ΕΠΟ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της τη νέα τοποθέτηση του Pereira και παρατίθενται κάποια σημεία-κλειδιά.

“Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, θα ήθελα να δηλώσω ότι ποτέ δεν δήλωσα ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι στημένοι. Αυτό που είπα σαφέστατα είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την UEFA υπάρχουν ενδείξεις ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι υπό διερεύνηση βάσει των όσων αναφέρονται σε σχετικές εκθέσεις της UEFA”.

“Επιπρόσθετα και αναφορικά με τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησα μιλώντας στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο ήταν: Προσέχετε και μην εμπλακείτε σε τέτοιες ιστορίες όπως οι χειραγωγημένοι αγώνες. Δεν θέλω να μάθω ότι κάποιο από τα μέλη μας συμμετέχει σε τέτοιες καταστάσεις ή συνελήφθη για τέτοιο λόγο”.

Τον περασμένο Μάϊο η Sportsradar σύμφωνα με ερευνά της είχε εντοπίσει 50 ύποπτους αγώνες με τους πιο πολλούς να αφορούν την Football League.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.