Ανοίγουν ξανά τα επίγεια πρακτορεία της εταιρείας στοιχημάτων Paddy Power

Η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power καθυστέρησε να ανοίξει τα πρακτορεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πλέον όλα τα σημεία του δικτύου της σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά. Θυμίζουμε ότι οι εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούσαν να ανοίξουν τα πρακτορεία τους σε Αγγλία και Ουαλία από τις 12 Απριλίου και σε Σκωτία από τις 26 Απριλίου και η Paddy Power αποφάσισε να τα ανοίξει όλα μαζί. Ωστόσο, τα πρακτορεία της στην Ιρλανδία παραμένουν κλειστά.

Φυσικά, όλα τα επίγεια πρακτορεία της Paddy Power θα λειτουργούν με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας που έχουν προβλεφθεί για την πανδημία. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως και η δημιουργία μεγαλύτερων αποστάσεων ανάμεσα σε μηχανήματα, παίχτες και υπαλλήλους. Παράλληλα, θα ισχύουν κι άλλα περιοριστικά μέτρα.

 

Η επιστροφή των πρακτορείων της Paddy Power

Η Paddy Power διατηρεί εκατοντάδες πρακτορεία στοιχήματος σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία και πλέον όλα τους υποδέχονται ξανά τους παίχτες, μετά από απουσία άνω των τριών μηνών. Οι υπεύθυνοι των πρακτορείων εργάζονταν όλον αυτόν τον καιρό για την αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών και, σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχει επιβάλλει η αγγλική κυβέρνηση, προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον στους παίχτες.

Οι περιορισμοί που ισχύουν στα πρακτορεία της Paddy Power (μα και στα υπόλοιπα του Ηνωμένου Βασιλείου) είναι αρκετοί. Πρώτα απ’ όλα είναι αναγκασμένα να λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα (έως 8 άτομα), αλλά και να κλείνουν στις 8 το βράδυ. Επίσης, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ κάθε πρακτορείο οφείλει να προσφέρει αντισηπτικό για χρήση από τους πελάτες. Παράλληλα, θα επιτρέπεται η παραμονή των παιχτών στο πρακτορείο μόνο για 15 λεπτά, ενώ τίθεται πλαφόν στις δύο επισκέψεις ανά ημέρα για κάθε πελάτη. Τέλος, η διαρρύθμιση των πρακτορείων θα πρέπει να αλλάξει, ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις και τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού να μειωθούν σε δύο το πολύ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.