Την αμερικανική αγορά θέλει να κατακτήσει ο γιος του ιδρυτή της Paddy Power

Ο Paddy Power, γιος του David Power, που ίδρυσε την στοιχηματική εταιρεία Paddy Power, έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, που ευελπιστεί ότι θα του επιτρέψει να κατακτήσει την αμερικανική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Ο Paddy Power απομακρύνεται λίγο από τις επιχειρήσεις του πατέρα του και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το δικό του online ανταλλακτήριο στοιχημάτων, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στην αμερικανική αγορά.

Το ανταλλακτήριο ονομάζεται ASX (American SportZ Exchange) και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ανάπτυξης. Αν πετύχει τον πρώτο στόχο του, τότε θα είναι ένα από τα ελάχιστα ανταλλακτήρια στοιχημάτων που λειτουργούν στην αγορά των ΗΠΑ, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο μερίδιο εσόδων.

 

Τα σχέδια του Paddy Power

O Paddy Power δε βασίστηκε καθόλου στις επιχειρήσεις του πατέρα του, καθώς ξεκίνησε το ASX με τη μορφή start-up εταιρείας. H ανάπτυξη της πλατφόρμας του ανταλλακτηρίου ξεκίνησε το 2019, ενώ το 2020 έκανε τα πρώτα της βήματα μια έκδοση beta. Από τότε, το ASX εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε διεθνή προγράμματα χρηματοδότησης νέων επιχειρήσεων και κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια, προκειμένου να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Προς το παρόν, πάντως, το ASX ανήκει ολοκληρωτικά στον Paddy Power, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα σκέψεις για εισαγωγή του στο Χρηματιστήριο. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι επενδυτές είναι καλοδεχούμενοι, προκειμένου να αναπτυχθούν στο έπακρο όλοι οι απαραίτητοι τομείς της εταιρείας και να μπορέσει να λειτουργήσει στην αμερικανική αγορά.

Παράλληλα, ο Paddy Power κατάφερε να εξασφαλίσει επιτυχίες και στον τομέα των συνεργασιών, αφού το ASX ήδη συνεργάζεται με τους Philadelphia Phillies και Toronto Blue Jays του MLB, τους Vegas Golden Knights του NHL, την εταιρεία live streaming DAZN και το Sinclair Broadcast Group!

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.