Νέα διεύθυνση για την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα και οι παίχτες που θέλουν να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό ή να συνδεθούν σε κάποιον υπάρχοντα μπορούν απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της, στη διεύθυνση goalbetint.com. Εκεί θα βρουν χιλιάδες στοιχήματα, υπηρεσίες και προσφορές, όπως συνέβαινε σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, όμως, η Goalbet βρίσκεται σε μια νέα διεύθυνση στο διαδίκτυο. Εξαιτίας των σχετικών νόμων, η εταιρεία αναγκάστηκε να δημιουργήσει ένα νέο domain name, από όπου προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της. H νέα διεύθυνση είναι η πιο απλή goalbet.gr.

 

Η αλλαγή διεύθυνσης της Goalbet

Ο ελληνικός νόμος περί online στοιχήματος προβλέπει ξεκάθαρα ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική επικράτεια οφείλουν να έχουν domain name που καταλήγει σε .gr, ενώ υποχρεωτική είναι και η μετάφραση κάθε υπηρεσίας στα ελληνικά. Στην περίπτωση της Goalbet, οι παίχτες επισκέπτονταν μια ελληνική ιστοσελίδα, με κάθε υπηρεσία στα ελληνικά. Ωστόσο, η διεύθυνσή της εξακολουθούσε να καταλήγει σε .com.

Αυτό συνέβαινε, επειδή οι παίχτες άνοιγαν τη διεθνή έκδοση της ιστοσελίδας της Goalbet, η οποία ήταν μεταφρασμένη στα ελληνικά. Πλέον, όμως, με το goalbet.gr, οι παίχτες θα κατευθύνονται σε μια αμιγώς ελληνική ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Καμία αλλαγή στη λειτουργία της ιστοσελίδας

Η λειτουργία της ιστοσελίδας, πάντως, δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό, παρά την αλλαγή διεύθυνσης. Τα στοιχήματα, το στήσιμο και οι υπηρεσίες που προσφέρονται στην Goalbet δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό και η μόνη αλλαγή είναι η διεύθυνση που πληκτρολογούν οι παίχτες. Ακόμη κι αν κάποιος, πάντως, πληκτρολογήσει από συνήθεια το προηγούμενο goalbetint.com, θα μεταφερθεί αυτόματα στο goalbet.gr.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.