Εξετάζει εκ νέου η BetClic τις επιχειρήσεις στο Γιβραλτάρ

Όπως φαίνεται, η εταιρία στοιχήματος BetClic εξετάζει εκ νέου τις επιχειρήσεις της στο Γιβραλτάρ, με το ενδεχόμενο αυτές να πάψουν, προς το γενικότερο συμφέρον της οργανωτικής δομής της εταιρείας. Η BetClic διαθέτει μία άδεια από το Γιβραλτάρ και μία από τη Μάλτα, καθώς και γραφεία σε Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα και Γιβραλτάρ. Το τελευταίο έχει αναλάβει την ιστοσελίδα του στοιχήματος και κάποιες διοικητικές λειτουργίες και, στην περίπτωση που κλείσει, αυτές θα μεταφερθούν στα γραφεία της Μάλτας.

 

Επιπλέον, η άδεια των ιστοσελίδων της εταιρείας (στοίχημα, καζίνο και πόκερ) λειτουργούν με άδεια από το Γιβραλτάρ. Ωστόσο, σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι κρίνουν πως δε τη χρειάζονται πια, δε θα την ανανεώσουν.

Η BetClic με έτος ιδρύσεως το 2005 είναι μία από τις πιο αναπτυσσόμενες online στοιχηματικές εταιρίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.