Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου η Sportradar

H εταιρεία διανομής στατιστικών και δεδομένων Sportradar ανακοίνωσε ότι ανανέωσε την πολυετή συνεργασία της με την Ασιατική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί έως το 2023, τουλάχιστον έως και τη διεξαγωγή του Ασιατικού Κυπέλλου του 2023.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται από το 2013 και έχουν επεκτείνει τη συνεργασία τους, όχι μόνο στον τομέα των στατιστικών, αλλά και σε αυτόν της προστασίας της ακεραιότητας του ασιατικού ποδοσφαίρου. Η Sportradar, άλλωστε, διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα και υπερσύγχρονα λογισμικά που εντοπίζουν ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα.

 

Η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές

Μέσω της νέας συνεργασίας, η Sportradar θα έχει το δικαίωμα διανομής στατιστικών και δεδομένων του ασιατικού ποδοσφαίρου, τα οποία θα μπορεί να παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται. Παράλληλα, όμως, η Sportradar θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της Μονάδας Ακεραιότητας της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία φροντίζει να διαφυλάττει την ακεραιότητα του αθλήματος. Η Sportradar θα προμηθεύσει τους υπεύθυνους με τις νεότερες εκδόσεις των λογισμικών της, ενώ παράλληλα θα συνεισφέρει με 20 αναλυτές και ερευνητές στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στη Μανίλα, στο Σίδνεϋ και τη Σιγκαπούρη.

Μέσω της συνεργασίας, οι υπεύθυνοι θα μπορούν να σκανάρουν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και να εντοπίζουν ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού σε αγώνες του ασιατικού ποδοσφαίρου. Έπειτα, θα ερευνούν τους αγώνες, για περιστατικά χειραγώγησης.

Η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να είναι επιτυχημένη, όπως ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Θυμίζουμε ότι, χάρη στη βοήθεια της Sportradar αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο σκάνδαλο  το 2018, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον ισόβιο αποκλεισμό τεσσάρων Ασιατών ποδοσφαιριστών, που κρίθηκαν ένοχοι για χειραγώγηση αγώνων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.