Νέα στοιχηματική πλατφόρμα αναπτύσσει η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Εκτός από το να δραστηριοποιείται στον τομέα του επίγειου και του online στοιχήματος, η εταιρεία στοιχήματος William Hill διατηρεί και κάποια τμήματα τεχνολογίας, στα οποία οι εργαζόμενοί της αναπτύσσουν νέα εργαλεία και άλλες τεχνολογίες, που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των παιχτών του online στοιχήματος. Ένα τέτοιο τμήμα της William Hill είναι η θυγατρική της, Grand Parade, η οποία εργάζεται αυτή την εποχή στην ανάπτυξη μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας online στοιχήματος.

Η William Hill, άλλωστε, βασίζεται στις δικές της τεχνολογίες, αφού και η σημερινή πλατφόρμα της (αυτή που θα συναντήσουν όσοι επισκεφτούν την στοιχηματική ιστοσελίδα της William Hill) είναι σχεδιασμένη από την ίδια και δεν έχει προκύψει από τη συνεργασία της με κάποια τρίτη εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν η επερχόμενη πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί από την ίδια τη William Hill ή πουληθεί σε κάποια άλλη στοιχηματική ιστοσελίδα.

 

Οι προθέσεις της William Hill για τη νέα πλατφόρμα στοιχήματος

Τα σχέδια της William Hill για τον σχεδιασμό νέας πλατφόρμας έγιναν γνωστά, χάρη στην ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος ότι αναζητά νέο επικεφαλής του μηχανικού τομέα. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για ένα στέλεχος που θα ηγηθεί της ομάδας της Grand Parade στο συγκεκριμένο project. Η Grand Parade έχει αναλάβει την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας στα εργαστήριά της στην Πολωνία και χρειάζεται ένας επικεφαλής, που θα συντονίσει την επιχείρηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, o νέος επικεφαλής θα πρέπει να έχει εμπειρία στον συντονισμό, στην ανάπτυξη λογισμικού και στην κωδικοποίηση, ώστε να ηγηθεί του project ανάπτυξης μιας στοιχηματικής πλατφόρμας νέας γενιάς. Όπως προαναφέραμε, τέλος, η William Hill δεν έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη νέα πλατφόρμα, όταν αυτή ετοιμαστεί. Ενδεχομένως να την χρησιμοποιήσει η ίδια, αντικαθιστώντας τη σημερινή, η οποία τροφοδοτεί εδώ και χρόνια την στοιχηματική ιστοσελίδα της, ή να την διαθέσει προς πώληση σε κάποια άλλη στοιχηματική ιστοσελίδα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.