Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα η NYX Gaming

Η εταιρεία NYX Gaming, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής λογισμικού της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα. Η εταιρεία που έχει ήδη ανοίξει έναν τεχνολογικό κόμβο στην Αθήνα σκοπεύει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της και αναζητά νέους τεχνικούς και προσωπικό.

Αναλυτικότερα, σε ενημέρωση που απέστειλε, η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού αναφέρει ότι αναζητά 50 νέους συνεργάτες, σε διαφορετικούς τεχνικούς τομείς. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι η NYX Gaming ενδιαφέρεται να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της που σχεδιάζονται και αναπτύσσονται στα γραφεία της στην Ελλάδα.

 

Ποια είναι η NYX Gaming;

Η NYX Gaming, η οποία αποτελεί πλέον όμιλο εταιρειών, είναι μια καναδική εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού. Ευθύνεται, μάλιστα, για μια από τις πιο δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες στοιχηματισμού, αυτή της OpenBet, την οποία χρησιμοποιούν κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες του χώρου, όπως οι Ladbrokes, Paddy Power, Coral, William Hill και BetFair.

Η NYX Gaming έχει ήδη παρουσία στη χώρα μας, χάρη στα γραφεία της εδώ. Το ολιγομελές τμήμα της, όμως, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες και θα συμβάλει ακόμη πιο καθοριστικά στις τεχνολογικές εξελίξεις που θα προσφέρει στο μέλλον η NYX.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.