Στους 30 κορυφαίους εργοδότες του Ηνωμένου Βασίλειου η εταιρία στοιχήματος Kindred

Η εταιρία στοιχήματος Kindred κατάφερε να διακριθεί σε έναν ιδιαίτερο τομέα πρόσφατα, αφού μια αγγλική έρευνα την έφερε στις 30 κορυφαίες θέσεις, στη λίστα με τους καλύτερους εργοδότες της χώρας. Η εν λόγω λίστα αποτελείται από τις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και η Kindred κατάφερε να κατακτήσει μία από τις θέσεις της κορυφαίας 30άδας.

Η Kindred κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία των επιχειρήσεων με προσωπικό 250-1000 ατόμων και αναδείχθηκε σε ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Τα πλεονεκτήματα του να εργάζεσαι στην Kindred

Η Kindred εδρεύει στη Σουηδία, αλλά δραστηριοποιείται νόμιμα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων της, όπως η Unibet. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί γραφεία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου, όπως υποστηρίζει η έρευνα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 30 κορυφαίους εργοδότες.

Τα δύο στοιχεία της Unibet που την έφεραν σε τόσο υψηλή θέση στη λίστα είναι το άψογο εργασιακό περιβάλλον και η ποικιλομορφία στο εργατικό δυναμικό της. Παράλληλα, οι υπάλληλοί της έχουν δηλώσει ότι αισθάνονται ασφαλείς για τη θέση τους, ενώ παράλληλα πιστεύουν στην μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας στοιχήματος.

Τη θέση της Kindred στη συγκεκριμένη λίστα σχολίασε και ο επικεφαλής του τομέα HR της στοιχηματικής εταιρίας, Gavin Hayward: “Είμαστε υπερήφανοι που αναδειχθήκαμε ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες. Είμαστε μια επιτυχημένη εταιρία τεχνολογίας στην καρδιά του Wimbledon και θέλουμε ακόμη περισσότερους άξιους υπαλλήλους για να ενισχύσουν την ομάδα μας”.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος δεσμεύθηκαν ότι θα συνεχίσουν να επενδύουν στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της, στην υγεία και στην κουλτούρα τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.