Άλλη μια τιμητική διαδικτυακή διάκριση για την εταιρία στοιχήματος Bet365 στην Αγγλία

Η Bet365 αποτελεί πιθανότατα την κορυφαία εταιρία στοιχήματος στην αγγλική αγορά και αυτό δεν το φανερώνουν μόνο τα έσοδά της, αλλά και μια σειρά από άτυπες (αλλά ουσιαστικές) τιμητικές διακρίσεις που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις διακρίσεις έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, η οποία προκύπτει από πρόσφατη έρευνα της εταιρίας Receptional.

Η συγκεκριμένη έρευνα εξέτασε τις αναζητήσεις των χρηστών του Google στο Ηνωμένο Βασίλειο και από αυτή προκύπτει ότι οι Άγγλοι έχουν πραγματοποιήσει τόσες αναζητήσεις για την Bet365 όσες περίπου και για τις τρεις επόμενες στοιχηματικές εταιρίες στο σύνολό τους!

 

Πρώτη σε αναζητήσεις η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Σύμφωνα με την έρευνα της Receptional, οι Άγγλοι αναζητούσαν την Bet365 στο Google περίπου 6,5 εκατομμύρια φορές ανά μήνα. Το νούμερο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αν λάβει κανείς υπόψη ότι περίπου τόσες είναι και οι συνολικές αναζητήσεις των τριών επόμενων στοιχηματικών εταιριών. Αναλυτικότερα, η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι αναζητήσεις για την William Hill ήταν 3,1 εκατομμύρια, για την Sky Bet 2,7 εκατομμύρια και για τη Ladbrokes 1,6 εκατομμύρια.

Η συγκεκριμένη έρευνα, τέλος, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να αναγνωρίσει τις νέες τάσεις στην αναζήτηση της μηχανής της Google και να προτείνει νέες υπηρεσίες και εργαλεία που μπορούν να κάνουν αποτελεσματικότερες τις καμπάνιες μάρκετινγκ σε διαφορετικές αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Bet365 δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει πρώτη στις αναζητήσεις της Google το ίδιο είχε συμβεί και για την τριετία 2014-2017.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.