Συνεχίζουν τα στοιχήματα παρά την… ξηρασία οι παίχτες στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η εξάπλωση της πανδημίας και το πλήθος των περιοριστικών μέτρων ανά τον κόσμο προκάλεσαν μεγάλη… ξηρασία στο στοίχημα, αφού όχι μόνο τα περισσότερα στοιχηματικά πρακτορεία αναγκάστηκαν να κλείσουν, αλλά και σχεδόν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο διακόπηκαν επ’ αόριστον. Όπως φαίνεται, όμως, οι Άγγλοι παίχτες δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν στην πλειοψηφία τους να στοιχηματίζουν.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Freebets, σχεδόν τα τρία τέταρτα των Άγγλων παιχτών συνέχισαν να στοιχηματίζουν και κατά τη διάρκεια του lockdown, αλλάζοντας σε μικρό βαθμό τις συνήθειες τους.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω ερωτηματολογίου στους Άγγλους παίχτες του στοιχήματος και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 70% των ερωτηθέντων τοποθέτησε τουλάχιστον ένα στοίχημα εν μέσω του lockdown. Αντίθετα, μόλις το 30% δεν τοποθέτησε ούτε ένα στοίχημα τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων δήλωσε ότι τοποθέτησε ένα ή περισσότερα στοιχήματα στις ιπποδρομίες. Το ποσοστό των παιχτών αυτών άγγιξε το 34,5%, ενώ ακολούθησαν όσοι στοιχημάτισαν στο ποδόσφαιρο, με ποσοστό 25%, παρά το γεγονός ότι οι διοργανώσεις που συνέχισαν να διεξάγονται ανά τον κόσμο ήταν ελάχιστες. Τέλος, ένα 9% δήλωσε ότι στοιχημάτισε στα eSports.

Η έρευνα, πάντως, έδειξε ότι τα eSports και τα virtual sports συγκαταλέγονται στους κερδισμένους των τελευταίων εβδομάδων. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των παιχτών, το 12% απόλαυσε τον στοιχηματισμό στα eSports, το 13% στα virtual sports και το 17% και στα δύο. Το 54% αυτών των παιχτών, μάλιστα, στοιχημάτισε για πρώτη φορά στα παραπάνω, εξαιτίας της διακοπής των αγαπημένων τους διοργανώσεων.

Παράλληλα, η πλειοψηφία των παιχτών του στοιχήματος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο online τυχερό παιχνίδι, πέρα του στοιχήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το 36% κατέφυγε για πρώτη φορά σε παιχνίδια online καζίνο κτλ.. Τέλος, το κλείσιμο των επίγειων στοιχηματικών πρακτορείων ήταν παράγοντας καθοριστικής σημασίας για όσους στοιχημάτισαν για πρώτη φορά online (ποσοστό 54%).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.