Κλείνουν ξανά τις πύλες τους τα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας

Η Ιρλανδία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιστρέφει σε ολοκληρωτικό lockdown μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και αυτό σημαίνει ότι οι μη απαραίτητες εκδηλώσεις και επιχειρήσεις θα μπουν ξανά στον πάγο. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιστρέψουν σε lockdown 6 εβδομάδων και από την απόφαση αυτή επηρεάζονται όλες οι επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων και τα στοιχηματικά πρακτορεία.

Αυτό σημαίνει για μια ακόμη φορά ότι οι Ιρλανδοί παίχτες δε θα μπορούν να επισκέπτονται τα στοιχηματικά πρακτορεία και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους. Η μόνη τους εναλλακτική θα είναι το online στοίχημα, του οποίου οι επιλογές δεν πρόκειται να μειωθούν, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να εξαιρέσουν από το lockdown αθλήματα, όπως οι κυνοδρομίες και οι ιπποδρομίες.

 

Αντιδράσεις για την απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης

Η απόφαση για το νέο lockdown σημαίνει ότι περισσότερα από 800 στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας θα παραμείνουν κλειστά, τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Όπως είναι φυσικό, η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στον κλάδο, με την Boylesports να αποτελεί την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που σχολιάζει τις νέες εξελίξεις.

Η Boylesports αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες της Ιρλανδίας και, ενώ δραστηριοποιείται και online, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο επίγειο στοίχημα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρουν ότι το νέο lockdown θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην αγορά και στις επιχειρήσεις της ειδικότερα. Επιπλέον, τονίζουν ότι έχουν ξοδέψει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ στο να ενισχύσουν την προστασία στα πρακτορεία τους, τοποθετώντας διαχωριστικά, αντισηπτικά και προειδοποιητικές πινακίδες.

Η Boylesports, τέλος, καλεί τους υπεύθυνους να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για το κλείσιμο των στοιχηματικών πρακτορείων, τα οποία επιμένει ότι είναι ασφαλή για τους πελάτες τους. Παράλληλα, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν επηρεάζει μόνο τα οικονομικά της εταιρείας, αλλά και το σύνολο των 1.500 υπαλλήλων της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.