Συνεργασία της Sportradar με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Sportradar, η ανεξάρτητη εταιρεία που παρέχει στατιστικά στοιχεία, αλλά και υπηρεσίες προστασίας κατά της χειραγώγησης αγώνων, σύναψε μια νέα συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η νέα συμφωνία αφορά στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας και ανοίγει το δρόμο για νέες δυνατότητες, όσον αφορά στον στοιχηματισμό στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Μέσης Ανατολής.

Αναλυτικότερα, η Sportradar ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την UAE Gulf League. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος αποτελούν πλέον τον τοπικό συνεργάτη της Sportradar στη Μέση Ανατολή, ενώ η εταιρεία στατιστικών και ερευνών θα εγκαινιάσει σύντομα τα νέα της γραφεία στη χώρα.

 

Τα οφέλη για το ποδόσφαιρο της Μέσης Ανατολής

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Sportradar θα παρέχει στατιστικά στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Στο πακέτο παροχών της, μάλιστα, βρίσκεται και μια σειρά πρωτοβουλιών, όπως αναρτήσεις στα social media, που θα έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους της χώρας, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Παράλληλα, τα στατιστικά της Sportradar θα είναι στη διάθεση και των παιχτών του στοιχήματος, μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται με την εταιρεία.

Προς το παρόν, πάντως, η συμφωνία δε φαίνεται να περιλαμβάνει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Sportradar – ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει ο έλεγχος και ο εντοπισμός ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνων. Ενδεχομένως, όμως, να συμπεριληφθούν σε νέες επεκτάσεις της αρχικής αυτής συμφωνίας.

 

“Ένα έξυπνο πρωτάθλημα”

Ο CEO της διοργανώτριας Αρχής της UAE Gulf League, της PLC, Waleed Al Hosani, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Η συμφωνία σκοπεύει να φέρει την ανάπτυξη στην Gulf League, ειδικά στον τομέα των στατιστικών και στην προσέλκυση των φιλάθλων. Αυτό το project αποτελεί σημαντικό κομμάτι του στρατηγικού σχεδίου μας για την περίοδο 2017-2020, προκειμένου να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της PLC για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να μεταμορφώσουμε την Gulf League σε ένα έξυπνο πρωτάθλημα”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.