Ξεχωρίζουν οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων BetFair στο Champions League

Για μια ακόμη φορά, η εταιρεία στοιχημάτων BetFair έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των παιχτών που στοιχηματίζουν στο Champions League, καθώς τους τελευταίους μήνες καταφέρνει να προσφέρει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου με κορυφαίες αποδόσεις. Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η BetFair, σε συνεργασία με την Oddschecker, δείχνει ότι οι αποδόσεις της σε επιλεγμένα σημεία των αγώνων του Champions League κινήθηκαν πάνω από το μέσο όρο, για μια ακόμη φορά.

Αυτό που δείχνει ουσιαστικά η έρευνα είναι ότι η προμήθεια που διατηρεί η BetFair σε επιλεγμένα σημεία των αγώνων του Champions League είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη των βασικών ανταγωνιστών της στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις της να ξεχωρίζουν.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της BetFair

Η νέα έρευνα της BetFair εξέτασε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων του Champions League που προσέφεραν οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες από την 1η Ιανουαρίου του 2018 έως σήμερα. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Oddschecker, τη γνωστή ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων, και έδειξε ότι οι αποδόσεις της BetFair κινήθηκαν σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες των βασικών ανταγωνιστών της.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι υπεύθυνοι αφορούν στις αποδόσεις πριν την έναρξη κάθε αγώνα και υπολογίζουν τις τιμές κάθε 30 λεπτά, έως και 24 ώρες πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης. Από τη σύγκριση αυτή προκύπτει ότι η BetFair ανακοίνωνε υψηλότερες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι η καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή και ως γκανιότα) ήταν κατά μέσο όρο χαμηλότερη σε σχέση με του ανταγωνισμού.

Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα της BetFair ξεπερνούσαν το μέσο όρο του ανταγωνισμού, όχι χάρη σε προσφορές και προωθητικές ενέργειες, αλλά χάρη στην καθιερωμένη τιμολόγηση της εταιρείας στοιχημάτων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.