Μπλοκάρει τους ανήλικους από το Twitter της η Coral

H στοιχηματική εταιρία Coral ανακοίνωσε την απόκτηση ενός νέου λογισμικού, το οποίο θα προσαρμόσει στο λογαριασμό της στο Twitter και θα απαγορεύσει την πρόσβαση και την απασχόληση ανηλίκων. Πρόκειται για ένα λογισμικό που θα φιλτράρει τις πληροφορίες των χρηστών του Twitter που επιθυμούν να προσεγγίσουν την Coral και θα αποκλείει τους ανήλικους παίχτες, με βάση την ηλικία τους.

 

Πρόκειται για ένα νέο μέτρο που έχουν ξεκινήσει να υιοθετούν οι online εταιρίες στοιχημάτων στους λογαριασμούς τους στα social media, προκειμένου να προστατέψουν τους ανήλικους. Ήδη, την αρχή έκανε πριν μερικές ημέρες η William Hill, η οποία απέκλεισε από κάθε λογαριασμό της στα social media τους ανήλικους χρήστες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.