Οι υπηρεσίες της GΤech προς τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία με τη GΤech, μετά από διαγωνισμό για την επιλογή της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού που θα φέρει τον Οργανισμό στον κόσμο του online στοιχήματος. Η GΤech είναι γνωστή για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο χώρο, καθώς έχει σχεδιάσει την απαραίτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα για δεκάδες ιστοσελίδες του εξωτερικού και έχει συνεργαστεί με online στοιχηματικές εταιρίες, όπως οι Betfred, Stan James και Paddy Power.

 

Η εν λόγω συμφωνία ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες. Μέχρι πριν μερικές ημέρες, ωστόσο, δε γνωρίζαμε το παραμικρό για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει η GΤech στον ΟΠΑΠ – με λίγα λόγια, δε γνωρίζαμε ποιοι τύποι στοιχήματος θα υποστηρίζονται, με ποιους τρόπους θα μπορούν να συνδεθούν οι παίχτες με την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ και ποιες άλλες υπηρεσίες θα απολαμβάνουν. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι το χρονοδιάγραμμα του Οργανισμού προέβλεπε το λανσάρισμα της ιστοσελίδας τον ερχόμενο Ιούνιο, πριν την έναρξη του Μουντιάλ του 2014.

 

Στην ανακοίνωση της GTech, ωστόσο, αναφέρονται κάποιες από τις υπηρεσίες που θα δούμε στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Πρώτα απ’ όλα, επιβεβαιώνεται πως η νέα ιστοσελίδα θα προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες. Αν και δεν αναφέρονται αθλήματα και διοργανώσεις, η GTech διευκρινίζει πως η πλατφόρμα της υποστηρίζει κάθε άθλημα και στοιχηματική αγορά. Επιπλέον, αναφέρει πως οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν και ζωντανά, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Και πάλι δεν αναφέρονται τα διαθέσιμα αθλήματα – σίγουρα, όμως, θα είναι περισσότερα από το ένα (ποδόσφαιρο) που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

 

Σύμφωνα με την GTech, επίσης, η συγκεκριμένη πλατφόρμα υποστηρίζει και το παιχνίδι από το κινητό. Αυτό σημαίνει πως τα μέλη της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ θα είναι σε θέση (ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της ιστοσελίδας ή λίγο αργότερα) να συνδεθούν και μέσω του κινητού τους.

 

Τέλος, ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα, συγκαταλέγεται και η επιλογή πολλαπλών μεθόδων κατάθεσης και ανάληψης προς και από τον λογαριασμό, η διαχείριση του προγράμματος συνεργατών (affiliates) και άλλες.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.