Διπλασιάζει τη διαφημιστική προβολή της η Paddy Power!

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power ανεβάζει σημαντικά τον πήχη του ανταγωνισμού, ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να διπλασιάσει την τηλεοπτική διαφημιστική προβολή της για το 2014! Η εταιρεία του online στοιχήματος ήδη προχώρησε σε αυτό το πρώτο βήμα, το οποίο αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής της για να αυξήσει τη βάση πελατών της, ενόψει των αυξημένων φόρων που θα πληρώσει από την 1η Δεκεμβρίου του 2014.

 

Οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το ποσό που θα ξοδέψουν για τη διαφημιστική προβολή της εταιρείας το 2014. Αν λάβουμε, ωστόσο, υπόψη το ποσό που ξοδεύτηκε το 2013 (95 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ποσό ίσο με το 20% των online εσόδων της), μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ.
Να σας θυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα η Paddy Power κέρδισε το το χρυσό βραβείο MMA Worldwide Globe για την έξυπνη διαφήμιση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.