Για μηδενικές απολύσεις και μειώσεις μισθών δεσμεύεται η εταιρεία στοιχήματος Bet365

Όπως και πολλές εταιρείες και ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο, η Bet365 έχει δεχθεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα από τον κορωναϊό. Ακόμη και στον τομέα του online στοιχήματος, άλλωστε, που φαινομενικά δεν επηρεάζεται από τους περιορισμούς που επιβάλλει κάθε χώρα, όσον αφορά στη λειτουργία καταστημάτων, οι απώλειες εσόδων αναμένεται να είναι μεγάλες και να επηρεάσουν τις οικονομικές επιδόσεις της. Οι περισσότερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο έχουν αναβληθεί και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν online, όσο παραμένουν στα σπίτια τους, έχουν κάθε ημέρα και λιγότερες επιλογές.

Παρά το αναμενόμενο οικονομικό πλήγμα, πάντως, η Bet365 έχει φροντίσει να καθησυχάσει τους χιλιάδες υπαλλήλους της, ανακοινώνοντας μια σειρά από δεσμεύσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η δέσμευση να μην προχωρήσει σε απολύσεις και μειώσεις μισθών, για τουλάχιστον 5 μήνες.

 

Οι δεσμεύσεις της Bet365 προς τους υπαλλήλους της

Η Bet365 δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο και βασίζεται σε περίπου 4.600 υπαλλήλους, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Οι υπάλληλοι αυτοί, όπως είναι φυσικό, ανησυχούν και για τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωναϊού (και των ακραίων μέτρων που τον συνοδεύουν), αφού πολλές επιχειρήσεις δεν πρόκειται να αντέξουν το κόστος.

Ωστόσο, η Bet365 ανακοίνωσε πρόσφατα στους υπαλλήλους της ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε απολύσεις ούτε σε μειώσεις μισθών για τους επόμενους 5 μήνες, ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος που θα έχει να αντιμετωπίσει, μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Η δέσμευση αυτή έχει μεγάλη σημασία, δεδομένου ότι, όπως και άλλες στοιχηματικές εταιρείες, η Bet365 αναμένεται να χάσει τεράστια έσοδα, ειδικά όσο οι αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο αναβάλλονται ή ακυρώνονται. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι έχουν ήδη αναβληθεί κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο (όπως η αγγλική Premier League, η γερμανική Bundesliga, η ιταλική Serie Α, το Europa League, το Champions League και το EURO 2020), καθώς και διοργανώσεις σε άλλα αθλήματα (το NBA και η Euroleague στο μπάσκετ, η Formula 1, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι αγγλικές ιπποδρομίες).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.