Πιθανότερη η επέκταση του Brexit σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών

Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση να κατέληξαν σε ένα νέο σχέδιο συμφωνίας σχετικά με το Brexit την Πέμπτη και μπορεί η διορία που έχει δώσει η Ευρώπη να λήγει στις 31 Οκτωβρίου, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες της Αγγλίας θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση, παρά να ολοκληρωθεί το Brexit στην καθορισμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει εταιρείες στοιχήματος όπως οι Ladbrokes, Paddy Power και BetFair, άλλωστε, το ενδεχόμενο μιας νέας παράτασης είναι πιο πιθανό από το να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Brexit έως τις 31 Οκτωβρίου.

 

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τα ενδεχόμενα του Brexit

Μετά από τη νέα συμφωνία της Πέμπτης, όλες οι εταιρείες στοιχήματος μείωσαν τις αποδόσεις στα στοιχήματα που προβλέπουν Brexit έως την 31η Οκτωβρίου. Παράλληλα, όμως, τα στοιχήματα που προβλέπουν παράταση της διαδικασίας συνοδεύονται από ακόμη πιο μειωμένες αποδόσεις.

Για παράδειγμα, η Paddy Power προσφέρει την απόδοση του 2.75 στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το Brexit στις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα, όμως, η απόδοση για παράταση της διαδικασίας βρίσκεται χαμηλότερα, στο 1.29. Με άλλα λόγια, η Paddy Power θεωρεί ότι υπάρχουν 36% πιθανότητες για Brexit στις 31 Οκτωβρίου και 74% για την ανακοίνωση νέας παράτασης.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes. Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου στις 31 Οκτωβρίου τιμολογείται με 3.50, ενώ το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση με 1.40.

Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από τους βουλευτές του Ηνωμένου Βασιλείου και τους ηγέτες της Ε.Ε.. Για να μπει σε τροχιά η συμφωνία του Brexit, θα πρέπει να εγκριθεί αρχικά στο αγγλικό Κοινοβούλιο. Παράλληλα, για το ενδεχόμενο επέκτασης θα πρέπει να αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Ο πρόεδρος της Κομισιόν, πάντως, τόνισε ότι δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο παράτασης του Brexit, αλλά οι εταιρείες στοιχήματος έχουν μάλλον διαφορετική άποψη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.