Λιγότερα πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζει να κλείσει η Ladbrokes Coral

H εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes Coral προχώρησε σε μια νέα εκτίμηση για τις αρνητικές συνέπειες της μείωσης του ανώτατου ποσού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού και δήλωσε ότι αυτές θα είναι τελικά λίγο μικρότερες από τις πρώτες εκτιμήσεις της. Αρχικά, η Ladbrokes Coral εξέφρασε τον φόβο της για το κλείσιμο τουλάχιστον 1.000 πρακτορείων στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η νέα εκτίμηση κάνει λόγο για περίπου 900.

Πρόκειται για μια μείωση 10%, η οποία βέβαια δεν εξαφανίζει τα σημαντικά προβλήματα που θα δημιουργήσει η νέα πραγματικότητα στην αγγλική αγορά, αλλά τουλάχιστον μπορεί να εξασφαλίσει κάποια επιπλέον έσοδα, αλλά και περισσότερες θέσεις εργασίας.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι πλέον το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στην Αγγλία έχει μειωθεί από τις 100 στις 2 λίρες, προκαλώντας σημαντικά οικονομικά προβλήματα στα νόμιμα πρακτορεία στοιχημάτων.

 

Οι νέες εκτιμήσεις της Ladbrokes Coral

Αρχικά, οι υπολογισμοί της Ladbrokes Coral για τις συνέπειες της τεράστιας μείωσης του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού έκαναν λόγο για μείωση των κερδών κατά 145 εκατομμύρια λίρες το 2020 και κατά 120 εκατομμύρια λίρες το 2021. Οι νέες εκτιμήσεις μειώνουν κάπως τα παραπάνω ποσά και εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα περίπου 100 επιπλέον καταστημάτων.

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes Coral εκτιμά ότι θα χάσει 120 εκατομμύρια λίρες το 2020 και 105 το 2021, εξαιτίας του νέου μέτρου. Όπως είναι φυσικό, η μείωση των εσόδων θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στα πρακτορεία της εταιρείας στοιχήματος, αλλά όχι όσο μεγάλα υπολογίζονταν στην αρχή. Άλλωστε, ο αριθμός των στοιχηματικών πρακτορείων των δύο εταιρειών (που συγχωνεύθηκαν πριν μερικά χρόνια και ανήκουν πλέον στην GVC Holdings) αγγίζει τα 3.400 και πολλά από αυτά αναμένεται να δυσκολευθούν οικονομικά, εξαιτίας του νέου μέτρου.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, δεσμεύθηκαν να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σε μερικές εβδομάδες, όταν θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2019.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.