Νέοι servers για την Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 προχώρησε σε συνεργασία με την ειδικό επί των βάσεων δεδομένων NoSQL, Basho Technology, ενισχύοντας την ασφάλεια των δεδομένων των μελών της και απλοποιώντας τις διαδικασίες επεξεργασίας. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος θα χρησιμοποιεί πλέον το σύστημα RIAK 2.0 της Basho, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποθηκεύει τα στοιχεία σε cloud.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Bet365, τέλος, η επιλογή της Basho έγινε μετά από αξιολόγηση των αναγκών της εταιρείας και τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Από αυτές, εκείνη της αμερικανικής εταιρείας παρουσίαζε τα περισσότερα πλεονεκτήματα, στους τομείς της αξιοπιστίας, της σταθερότητας, αλλά και της προσαρμοστικότητας.

Η Bet365 θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο και προσφέρει τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.