Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο στοιχηματισμός στις αμερικανικές εκλογές στη BetFair

Η BetFair δέχεται εκατομμύρια στοιχήματα καθημερινά στο ανταλλακτήριό της και, όπως φαίνεται, μια από τις αγαπημένες κατηγορίες των παιχτών τις τελευταίες ημέρες είναι οι αμερικανικές εκλογές. Σύμφωνα με την BetFair, ο συνολικός στοιχηματικός τζίρος στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα καταρρίψει ακόμα περισσότερα ρεκόρ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τζίρος των στοιχημάτων στις αμερικανικές εκλογές μέσω του ανταλλακτηρίου της BetFair έχει ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Οι υπεύθυνοι του στοιχηματικού ανταλλακτηρίου, όμως, θεωρούν ότι ο τζίρος δεν αποκλείεται και να διπλασιαστεί, όσο βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας!

 

Το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών

Σύμφωνα με τα δεδομένα της BetFair, οι αμερικανικές εκλογές του 2020 είναι το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών για το ανταλλακτήριό της. Είναι χαρακτηριστικό πως οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι μέχρι στιγμής η συνολική αξία των στοιχψημάτων που έχουν τοποθετηθεί στις εκλογές ξεπερνούν τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο Super Bowl, στην ιπποδρομία Grand National και στον τελικό του Μουντιάλ ποδοσφαίρου συνολικά! Και, όπως είναι φυσικό, έχει ήδη ξεπεραστεί το προηγούμενο ρεκόρ στις αμερικανικές εκλογές του 2016. 

 

Οι στοιχηματικές επιλογές της BetFair

Η δημοφιλέστερη αγορά που προσφέρεται στο ανταλλακτήριο της BetFair είναι φυσικά αυτή που προβλέπει τον νικητή των εκλογών. Στη συγκεκριμένη αγορά, φαβορί παραμένει ο Joe Biden, με απόδοση 1.50, ενώ η απόδοση για νίκη του Donald Trump βρίσκεται στο 3.00. Πάντως, τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στο ανταλλακτήριο είναι μοιρασμένα, αφού έχουν τοποθετηθεί περίπου 108 εκατομμύρια ευρώ στη νίκη του Biden και 105 εκατομμύρια ευρώ στη νίκη του Trump. Παράλληλα, η BetFair έχει δεχθεί το μεγαλύτερης αξίας στοίχημα που έχει δεχθεί ποτέ σε εκλογές. Πρόκειται για ένα στοίχημα 500.000 ευρώ, που προβλέπει νίκη του Joe Biden.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.