Δε θα κλείσουν άλλα πρακτορεία στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η πανδημία προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην αγορά επίγειου στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού τα περισσότερα πρακτορεία στοιχήματος αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλειστά για μεγάλο κομμάτι του 2020, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2021. Πολλά από τα πρακτορεία που λειτουργούσαν στη χώρα, μάλιστα, αναγκάστηκαν να κατεβάσουν για πάντα ρολά, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισαν.

Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά του επίγειου στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάντως, έσπευσαν να καθησυχάσουν ότι δεν έχουν σκοπό να κλείσουν μόνιμα άλλα πρακτορεία τους. Συγκεκριμένα, οι William Hill και Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral) δεσμεύθηκαν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν στο κλείσιμο επιπλέον πρακτορείων τους.

 

Οι δεσμεύσεις των William Hill και Entain

Οι δύο εταιρείες δεσμεύθηκαν να μην κλείσουν άλλα στοιχηματικά πρακτορεία, εφόσον, βέβαια, η κατάσταση με την πανδημία παραμείνει σταθερή και δεν χειροτερέψει σημαντικά στο μέλλον. Και οι δύο εταιρείες, πάντως, είχαν να αντιμετωπίσουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ήδη από την αρχή της πανδημίας. Η William Hill για παράδειγμα, αναγκάστηκε να κλείσει 119 από τα πρακτορεία της τους πρώτους μήνες της πανδημίας, ενώ και η Entain αποφάσισε να κλείσει ποσοστό των πρακτορείων της.

Βέβαια, οι δεσμεύσεις των δύο εταιρειών αφορούν στις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να κλείσουν εξαιτίας της πανδημίας και όχι για άλλους λόγους. Άλλωστε, τα τεράστια δίκτυα των δύο εταιρειών δέχονται απώλειες κάθε χρόνο.

Και οι δύο εταιρείες, πάντως, έχουν πάρει απόφαση ότι δε θα μπορούν να στηριχθούν στα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος για κέρδη, ούτε μέσα στο 2021. Όπως και το 2020, ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να αναπληρώσουν τις οικονομικές απώλειες του επίγειου τομέα, χάρη στα αυξημένα έσοδα του online τομέα και χάρη στα οικονομικά μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει η αγγλική κυβέρνηση.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.