Λουκέτο στο κατάστημα της Betshop στη Στοκχόλμη

Η στοιχηματική εταιρία Betshop προχωρά σε κλείσιμο του καταστήματός της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μετά από μια πενταετία αντιδράσεων και εμποδίων από τη σουηδική κυβέρνηση. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον θα επικεντρωθεί στο online στοίχημα, και, συγκεκριμένα, σε αυτό που πραγματοποιείται μέσω κινητού – ένας τομέας, στον οποίο η Betshop έχει δείξει θετικότατα αποτελέσματα τους τελευταίους μήνες.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betshop, ο στόχος της για την αγορά της Σουηδίας – δηλαδή η ελευθερία της επιλογής στους παίχτες του στοιχήματος – επιτεύχθηκε. Ωστόσο, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν της επιτρέπουν να διατηρήσει το κατάστημά της, το οποίο έκλεισε στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και ξεχωρίζει για την ποικιλία της σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.