Νέο λογότυπο για την εταιρία στοιχήματος Unibet

Η Kindred αποφάσισε να ανανεώσει το λογότυπο της εταιρίας στοιχήματος Unibet και να δημιουργήσει μια εικόνα πιο σύγχρονη και ελκυστική για το σημαντικότερο brand name της. Η ιδιοκτήτρια εταιρία της Unibet ανακοίνωσε πως το νέο λογότυπο θα αντικαταστήσει το παλιό έως τις 17 Ιουνίου σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται νόμιμα.

Η πρόκληση για τον σχεδιασμό του νέου λογότυπου, μάλιστα, ήταν διπλή, αφού οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι νέο και σύγχρονο, το οποίο παράλληλα θα βρίσκεται σε αρμονία με την κληρονομία της Unibet, μιας εταιρίας στοιχήματος που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο.

 

Το νέο λογότυπο της Unibet

Το νέο λογότυπο ανέλαβε να σχεδιάσει μια ομάδα σχεδιαστών που εργάζεται στην Kindred και δεν ζητήθηκε εξωτερική βοήθεια. Οι διαφορές ανάμεσα στο νέο και στο παλιό είναι ελάχιστες, αλλά η ανανέωση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία στοιχήματος, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι βασικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένα λογότυπο που θα αντικατοπτρίζει τη σημερινή κουλτούρα του mobile στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, φυσικά, το νέο λογότυπο συνοδεύεται από τη φράση “By Players, For Players”, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της δραστηριότητας της Unibet.

Το λανσάρισμα του νέου λογοτύπου, τέλος, σχολίασε η επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της Unibet, Elen Barber: “Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να διαφυλάξουμε πρώτα απ’ όλα την κληρονομιά της Unibet, κατά τη διαδικασία σχεδιασμού του νέου λογοτύπου. Τα δημιουργικά κριτήρια που θέσαμε περιείχαν τη γνωστή αίσθηση που εμπνέει το παλιό λογότυπο, συνδυασμένη με μια πιο σύγχρονη εικόνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και πραγματικά πιστεύω ότι η ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας μας κάλυψε τα παραπάνω κριτήρια. Το νέο λογότυπο, τέλος, θα χρησιμοποιείται αυτούσιο για τις επιχειρήσεις μας σε κάθε αγορά του κόσμου”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.