Εισαγωγή της FanDuel στο Χρηματιστήριο επιθυμεί η Flutter Entertainment

H Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, έχει εξαγοράσει εδώ και αρκετό καιρό την αμερικανική εταρεία FanDuel, η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατός της στην επέκτασή της στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ. Η FanDuel αποτελεί κομμάτι της Flutter Entertainment, αλλά οι υπεύθυνοι επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι επιθυμούν να τη διαχωρίσουν και να την εισάγουν ξεχωριστά στο Χρηματιστήριο.

Συγκεκριμένα, η Flutter επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να εξετάζει τον διαχωρισμό της FanDuel από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της και να προχωρήσει σε επίσημη εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, μέσω της διαδικασίας αρχικής δημόσιας προσφοράς των μετοχών της.

 

Τα σχέδια της Flutter για την FanDuel

Η Flutter Entertainment αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ξεχωριστή εισαγωγή της FanDuel στο Χρηματιστήριο είναι μια από τις επιλογές που εξετάζει. Στην περίπτωση που θα αποφασιστεί κάτι τέτοιο, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες και έπειτα να αναζητήσουν αγοραστές των μετοχών της FanDuel που της ανήκουν. Στην Flutter, υπενθυμίζουμε, ανήκει το 95% του συνόλου των μετοχών της FanDuel.

Αν και η Flutter τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα και πως εξετάζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές, η αξία των μετοχών της στοιχηματικής εταιρείας σημείωσε αύξηση. Συγκεκριμένα, οι μετοχές της Flutter Entertainment είδαν την αξία τους να σκαρφαλώνει έως και κατά 10%, πριν καταλήξουν σε αύξηση 7%.

Οι οικονομικοί αναλυτές, πάντως, δηλώνουν ότι η εισαγωγή της FanDuel στο Χρηγματιστήριο είναι η καλύτερη οδός για να συγκεντρώσει μετρητά η Flutter Entertainment, χωρίς να ζημιωθεί. Και, όπως δείχνουν και οι εξελίξεις στο Χρηματιστήριο μετά την ανακοίνωση, το ενδιαφέρον για την FanDuel, που έχει ουσιαστικά ανοίξει το δρόμο προς την αμρικανική αγορά στοιχήματος για την Flutter, είναι μεγάλο και θα αποφέρει σημαντικά κέρδη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.