Συνεργασία της Sportradar με τις γαλλικές Αρχές

Η Sportradar, η διεθνής εταιρεία που παράγει και χρησιμοποιεί λογισμικά, προκειμένου να εντοπίζει ύποπτες συμπεριφορές στις διακυμάνσεις των αποδόσεων και στα στοιχήματα που τοποθετούνται online, υπέγραψε ένα μνημόνιο συμφωνίας με τις γαλλικές Αρχές, προκειμένου να συνεργαστούν στην πάταξη των ύποπτων φαινομένων στα αθλήματα και στους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Sportradar θα συνεργάζεται στο εξής με το τμήμα Central des Courses et Jeux της γαλλικής αστυνομίας, το οποίο επιβλέπει τους αγώνες και τα στοιχήματα. Οι δύο πλευρές θα ανταλλάξουν τεχνογνωσία, στατιστικά δεδομένα, πληροφορίες και τάσεις του χώρου, με σκοπό να ενισχύσουν την αξιοπιστία του αθλητισμού. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν να αναζητούν νέους τρόπους συνεργασίας, ώστε να ενισχύσουν τα αποτελέσματα των σκοπών τους.

 

“Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα”

Ο διευθυντής του τομέα υπηρεσιών ακεραιότητας της Sportradar, Andreas Krannich, δήλωσε για τη νέα συνεργασία με τις γαλλικές Αρχές: “Έχουμε ήδη συνεργαστεί στενά και με θετικά αποτελέσματα με το SCCJ  στο παρελθόν, εξετάζοντας διάφορα αθλητικά γεγονότα στη χώρα και υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του EURO 2016 που διοργάνωσε η Γαλλία. ήταν ξεκάθαρο ότι μπορούσαμε και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα στο μέλλον και αυτό το μνημόνιο συμφωνίας μας φέρνει στην κατάλληλη θέση, ώστε να ξεκινήσουμε να εντοπίζουμε νέους τρόπους για να μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας και να αναπτύσσουμε περισσότερο τις έρευνές μας”.

 

Ο ρόλος της Sportradar

Η Sportradar είναι μια διεθνής εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις έρευνες για την αξιοπιστία στον τομέα του αθλητισμού και του στοιχηματισμού. Σκοπός της είναι να εντοπίζει παράνομες συμπεριφορές και ύποπτα γεγονότα και να μοιράζεται τα αποτελέσματα και την τεχνογνωσία που έχει με κάθε ενδιαφερόμενο φορέα.

Στο πλαίσιο της αποστολής της, η Sportradar έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί το λογισμικό FDS (Fraud Detection System), το οποίο παρακολουθεί τις αυξομειώσεις των αποδόσεων και εντοπίζει τυχόν ύποπτες συμπεριφορές και μοτίβα. Το FDS επεκτείνει τις έρευνές του σε 13 διαφορετικά αθλήματα, σε διοργανώσεις της FIFA, του AFC, της UEFA, της World Rugby, του NHL και του NBA, μεταξύ άλλων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.