Μόνος στην κορυφή των φαβορί για τον MVP του NBA ο Λούκας Ντόντσιτς

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σεζόν του πρωταθλήματος του NBA και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη ανακοινώσει αποδόσεις για τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής, αλλά και μια σειρά από ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα, που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις της χρονιάς. Μέσω αυτών των στοιχημάτων, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στον MVP της επερχόμενης σεζόν.

Στις φετινές επιλογές για τον MVP, μάλιστα, ξεχωρίζουν δύο ονόματα: ο ήδη δύο φορές MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks και ο Λούκας Ντόντσιτς των Dallas Mavericks. Οι δύο παίχτες ξεκίνησαν ως φαβορί με την ίδια απόδοση πριν μερικές εβδομάδες, αλλά πλέον φαίνεται πως ο Ντόντσιτς επικρατεί στις προβλέψεις των παιχτών.

 

Η πορεία των δύο φαβορί στην αγορά του MVP

Όταν οι ιστοσελίδες στοιχήματος ξεκίνησαν να προσφέρουν στοιχήματα στην αγορά του φετινού MVP του NBA, πριν μερικές εβδομάδες, οι Αντετοκούνμπο και Ντόντσιτς βρέθηκαν στην πρώτη θέση των φαβορί με την ίδια ακριβώς απόδοση, κοντά στο 5.50 με 6.00. Τις εβδομάδες που μεσολάβησαν, όμως, οι παίχτες άρχισαν να δείχνουν μια μεγαλύτερη προτίμηση στον σταρ των Mavericks, με αποτέλεσμα η απόδοση του Ντόντσιτς να μειωθεί και να βρεθεί μόνος του στην κορυφή της λίστας των φαβορί.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπεύθυνων των ιστοσελίδων στοιχήματος, ο Ντόντσιτς έχει προς το παρόν συγκεντρώσει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να διαμορφωθούν διαφορετικά. Ενώ ο Αντετοκούνμπο παραμένει στα επίπεδα του 5.50, ο Ντόντσιτς βρίσκεται χαμηλότερα από το 5.00.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως είναι φυσικό, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως ο Στεφ Κάρι, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ. Ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι συνοδεύονται από αρκετά υψηλότερες αποδόσεις, που τους φέρνουν πιο μακριά στις επιλογές των παιχτών, όσον αφορά στον φετινό MVP του NBA.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.