“Πόρτα” στο Wembley για τις στοιχηματικές διαφημίσεις

Η αγγλική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να πουλήσει το ιστορικό γήπεδο του Wembley και έχει ήδη βρει υποψήφιο αγοραστή στο πρόσωπο του δισεκατομμυριούχου Shahid Khan. Στην περίπτωση που τα σχέδιά της ευοδωθούν, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές μεγαλύτερης ή μικρότερης έκτασης στο στάδιο, μεταξύ των οποίων και πλήρη απαγόρευση των στοιχηματικών διαφημίσεων.

Οι αρμόδιοι, βέβαια, δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομερώς τα σχέδιά τους σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, η απαγόρευση των διαφημίσεων σχετίζεται και με τις πρόσφατες αποφάσεις της FA (Football Association) να κόψει κάθε σχέση της με τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

 

Η πώληση του Wembley και η απαγόρευση στοιχηματικών διαφημίσεων

Θυμίζουμε ότι σχετικά πρόσφατα η FA ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποκόψει εντελώς τις στοιχηματικές εταιρείες από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Αγγλίας (με μόνη εξαίρεση την Premier League). Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας τους με την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes, η οποία αποτέλεσε χορηγό της FA για σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα απαγόρευσε τις στοιχηματικές χορηγίες προς τις ομάδες των διοργανώσεών της. Και, φυσικά, κάθε επαγγελματίας που συμμετέχει στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις απαγορεύεται να στοιχηματίζει στο ποδόσφαιρο, οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί αναμένεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στην περίπτωση του Wembley, με αποτέλεσμα το στάδιο να παραμένει κλειστό για τις διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών. Τέλος, ακόμη κι αν πουληθεί στον Khan, οι υπεύθυνοι διατηρούν τα δικαιώματα του ονόματος του σταδίου έως το 2057, προκειμένου να διατηρηθεί ο τίτλος του ως “home of English football”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.