Φορέας ανάπτυξης για την αγορά ακινήτων των Φιλιππίνων η κινεζική στοιχηματική αγορά!

Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, η κινεζική αγορά στοιχήματος αποτελεί έναν σημαντικότατο φορέα ανάπτυξης της αγοράς ακινήτων στις γειτονικές Φιλιππίνες, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην οικονομία της χώρας! Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η αγορά ακινήτων στη χώρα έχει αναπτυχθεί σε τεράστιο βαθμό τους τελευταίους μήνες, καθώς πολλές κινεζικές εταιρείες στοιχήματος αγοράζουν ή νοικιάζουν εγκαταστάσεις για τα γραφεία τους!

Η μέθοδος αυτή που ακολουθούν οι εταιρείες στοιχήματος της Κίνας έχει προκαλέσει τεράστια άνοδο στην αγορά ακινήτων και ήδη μεγάλο κομμάτι των διαθέσιμων εγκαταστάσεων έχει παραχωρηθεί σε εταιρείες της γειτονικής χώρας.

 

Κερδίζουν από την κινεζική αγορά στοιχήματος οι Φιλιππίνες

Η αιτία που πολλές εταιρείες στοιχήματος της Κίνας αναζητούν εγκαταστάσεις για τα γραφεία τους στις Φιλιππίνες είναι ο νόμος που υποχρεώνει τις εταιρείες να στριμώχνονται στην περιφέρεια του Macau, τη μόνη που έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα στη χώρα. Όπως είναι φυσικό, στο μικρό νησί του Macau, οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις είναι ελάχιστες και η τιμές τους τεράστιες, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών να αναζητούν εναλλακτικές.

Τη βασικότερη εναλλακτική προσέφεραν οι Φιλιππίνες. Οι χαμηλές τιμές της αγοράς ακινήτων ώθησαν πολλές εταιρείες στοιχήματος στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη καταλάβει το 30% των γραφείων που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο χρόνο στην πρωτεύουσα της χώρας και που καταλαμβάνουν περίπου 775.000 τ.μ..

Δεν είναι, όμως, μόνο η αναζήτηση γραφείων για τις στοιχηματικές εταιρείες που έχει ενισχύσει την αγορά ακινήτων των Φιλιππίνων. Μαζί με τις εταιρείες, άλλωστε, έρχονται και οι υπάλληλοί τους, για τους οποίους οι υπεύθυνοι έχουν ήδη φροντίσει να αγοράσουν διαμερίσματα στη χώρα. Συνολικά, άλλωστε, υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 με 200.000 υπάλληλοι κινεζικών στοιχηματικών εταιρειών έχουν μετακομίσει στις Φιλιππίνες!

Διαβάστε ακόμα Τμηματική απελευθέρωση της στοιχηματικής αγοράς εξετάζει η Κίνα

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.