Παράταση στη διορία για τα στοιχηματικά apps έδωσε η Apple

Η Apple είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες ότι θα πάψει να φιλοξενεί στο App Store στοιχηματικά apps που δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το λειτουργικό σύστημα iOS (το λειτουργικό των iPhones) και είχε δώσει, μάλιστα, μια μικρή διορία στις εταιρείες στοιχήματος, προκειμένου να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν ότι η διορία που δόθηκε ήταν πολύ μικρή και η Apple αποφάσισε να την επεκτείνει κατά 6 ολόκληρους μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα αφαιρεθούν τώρα τα στοιχηματικά apps που δεν είναι σχεδιασμένα με iOS, αλλά σε 6 μήνες, στις 3 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει μια σημαντική ανάσα στις εταιρείες στοιχήματος, που έχουν αντίπαλο το χρόνο, προκειμένου να μη δουν τα apps τους να αφαιρούνται από το App Store.

 

Η νέα διορία της Apple

Η απόφαση της Apple για αποκλεισμό όσων στοιχηματικών apps δεν έχουν σχεδιαστεί με το λειτουργικό iOS πάρθηκε τον περασμένο Ιούνιο και οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τις εταιρείες στοιχημάτων, δίνοντας μια διορία τριών μηνών, έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η διορία αυτή σήμαινε ότι όσες εταιρείες στοιχήματος σχεδίασαν apps με κώδικα HTML5 και έπειτα τα προσάρμοσαν απλά σε περιβάλλον iOS θα έπρεπε να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν νέα apps από την αρχή. Πολλοί, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκαν, τονίζοντας ότι η διορία των τριών μηνών δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια, προκειμένου να σχεδιαστεί και να αναπτυχθεί ένα νέο app.

Η Apple δεν ανακοίνωσε παράταση της διορίας όσο αυτή έτρεχε, αλλά μετά τις 3 Σεπτεμβρίου, που έληξε η αρχική διορία, αποφάσισε να δώσει παράταση. Έτσι, οι εταιρείες στοιχήματος έχουν επιπλέον 6 μήνες, ώστε να ολοκληρώσουν σωστά όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των apps τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.