Επεκτάθηκε η συνεργασία ανάμεσα στη Sportradar και το ευρωπαϊκό χάντμπολ

Η Sportradar ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συνεργασία της με την EHF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ) για επιπλέον 10 χρόνια. Η νέα συμφωνία θα επεκτείνει το δικαίωμα της Sportradar να χρησιμοποιεί και να διανέμει τα επίσημα στατιστικά και δεδομένα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων χάντμπολ, ενώ παράλληλα επεκτείνει και τις υποχρεώσεις της για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλήματος.

Η Sportradar, άλλωστε, διαθέτει κορυφαίες υπηρεσίες ελέγχου και εντοπισμού περιστατικών ύποπτου στοιχηματισμού και χειραγώγησης αγώνων, τις οποίες ήδη παρέχει στο ευρωπαϊκό χάντμπολ, μέσω της υπάρχουσας συνεργασίας της με την EHF. Kαι χάρη στη νέα συμφωνία, οι υπηρεσίες αυτές θα είναι στη διάθεσή του αθλήματος για τα επόμενα 10 χρόνια.

 

Η νέα συμφωνία της Sportradar με την EHF

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νέας συμφωνίας, η Sportradar θα προστατεύει την ακεραιότητα του ευρωπαϊκού χάντμπολ, στις διοργανώσεις εθνικών ομάδων, συλλόγων και νέων, έως το 2030. Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Sportradar θα ελέγχουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και θα αναζητούν ύποπτα στοιχήματα ή μοτίβα στοιχηματισμού. Σε περίπτωση που εντοπίζεται κάποιο ύποπτο περιστατικό, η εταιρεία θα ειδοποιεί την EHF, η οποία θα προχωρά σε ελέγχους, σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα. Και, στην περίπτωση που θα εντοπίζεται κάποια παράβαση, θα αναλαμβάνουν οι διωκτικές Αρχές.

Το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού ύποπτων στοιχημάτων, μάλιστα, δε θα είναι η μόνη υπηρεσία που θα παρέχει η Sportradar στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Η νέα συμφωνία συνεργασίας προβλέπει και τη διεξαγωγή μιας σειράς σεμιναρίων για τα στελέχη της ομοσπονδίας, τους αθλητές, το προσωπικό των ομάδων και άλλων εργαζομένων, τα οποία θα τους ενημερώνουν για τους κινδύνους που κρύβουν οι πρακτικές χειραγώγησης αγώνων.

Η νέα συμφωνία, λοιπόν, ενισχύει σημαντικά τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μια συνεργασία που είχε ξεκινήσει το 2017 και θα διαρκέσει για περισσότερο από μια ολόκληρη δεκαετία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.