Σε νέα βάση στη Στοκχόλμη μετακόμισαν τα γραφεία της εταιρείας στοιχήματος Kindred

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ολοκλήρωσε τη μεταφορά των γραφείων της στη νέα της βάση, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η μετακόμιση της Kindred είχε ανακοινωθεί πριν αρκετό καιρό και τώρα έχει πλέον ολοκληρωθεί, ανοίγοντας νέες προοπτικές για την επιχείρηση.

Άλλωστε, τα νέα γραφεία προσφέρουν σχεδόν τον διπλάσιο χώρο στους εργαζόμενους της Kindred και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ανοίγουν το δρόμο για την αύξηση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες υποχρεώσεις της.

 

Η νέα βάση επιχειρήσεων της Kindred

Τα νέα γραφεία της εταιρείας στοιχημάτων Kindred βρίσκονται σε ένα κεντρικό συγκρότημα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας (θυμίζουμε ότι η Σουηδία είναι η πατρίδα της Kindred). Σε αυτά θα εργαστούν οι 350 περίπου υπάλληλοι της εταιρείας που εδρεύουν στη Σουηδία, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέοι – περίπου 250 επιπλέον υπάλληλοι!

Άλλωστε, τα νέα γραφεία προσφέρουν με το παραπάνω τον απαραίτητο χώρο, αφού εκτείνονται σε έκταση 7.000 τ.μ., σχεδόν τα διπλάσια από τα 3.000 τ.μ. των προηγούμενων γραφείων. Παράλληλα, οι νέοι υπάλληλοι θα κληθούν να καλύψουν τις αυξημένες υποχρεώσεις που έχει πλέον η Kindred, ειδικά μετά τη νόμιμη δραστηριοποίησή της στην αγορά στοιχήματος της Σουηδίας.

Βέβαια, η νέα βάση θα στεγάσει ένα μόνο κομμάτι από τους υπαλλήλους που απασχολεί η Kindred παγκοσμίως. Η εταιρεία στοιχήματος, άλλωστε, απασχολεί περισσότερα από 1.500 άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο και δραστηριοποιείται σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές στοιχήματος. Επιπλέον, οι επιδόσεις της τα τελευταία χρόνια είναι θετικές, με αποκορύφωμα αυτές του 2018. Συγκεκριμένα, η Kindred ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα έσοδά της μέσα στο 2018 αυξήθηκαν κατά 20,8% και άγγιξαν το 1 δις ευρώ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.