Ελλείψεις εντοπίζονται στις έρευνες του Ηνωμένου Βασιλείου για τις αρνητικές συνέπειες του τζόγου

Στο Ηνωμένο Βασίλειο δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που είχε ως αντικείμενο τις έρευνες που πραγματοποιούνται στη χώρα, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες του τζόγου. Το Policy Institute του King’s College London εντόπισε ελλείψεις στις έρευνες που πραγματοποιούνται κατά καιρούς στη χώρα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται αρκετά πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, σε σχέση με άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Οι υπεύθυνοι της έρευνας αναφέρουν ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ερευνώνται επαρκώς οι συνέπειες του τζόγου στους παίχτες και το κακό που προκαλείται από το σημερινό καθεστώς στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και ζητούν ενίσχυση της χρηματοδότησης στον συγκεκριμένο τομέα, προκειμένου η χώρα να φτάσει σε εξίσου χρήσιμα συμπεράσματα που παρατηρούνται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά και άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

 

Η έρευνα για τις ελλείψεις του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Policy Institute του King’s College London διεξήγαγε τη νέα έρευνα για λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Action against Gambling Harms. Αντικείμενό της ήταν οι έρευνες που πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες του τζόγου, και τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι έρευνες που πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα είναι λίγες (σε αντιδιαστολή με το μέγεθος της αγοράς τυχερών παιχνιδιών) και χαρακτηρίζονται από αρκετές ελλείψεις.

Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τους πυλώνες, στους οποίους θα πρέπει να βασίζονται οι μελλοντικές έρευνες. Συγκεκριμένα, πρότειναν τους εξής: οικονομικό κόστος για τις εθνικές υπηρεσίες υγείας, τις κοινωνικές δομές, αλλά και το σωφρονιστικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, συνέπειες του τζόγου στα παιδιά, συνέπειες του τζόγου στις γυναίκες και σχέση του τζόγου με τον αθλητισμό. Στον τελευταίο πυλώνα, οι υπεύθυνοι αναφέρονται σε εξελίξεις όπως τα fantasy leagues και άλλες νέες επιλογές στοιχηματισμού, των οποίων οι συνέπειες στους παίχτες δεν έχουν αναλυθεί διεξοδικά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.