Οι καλύτερες αποδόσεις αγγλικού ποδοσφαίρου στη BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair υποστήριζε τους προηγούμενους μήνες πως προσέφερε τις καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου και η νέα έκθεση που παρουσίασαν οι υπεύθυνοι έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό.

 

Τα πορίσματα της έκθεσης της BetFair

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την έκθεση της BetFair είναι δύο. Πρώτον, η στοιχηματική εταιρεία διατήρησε τη χαμηλότερη γκανιότα κατά μέσο όρο, στους αγώνες της Premier League, του Championships της League One και της League Two, από το διάστημα ανάμεσα σε 1 Δεκεμβρίου 2016 και σε 18 Μαρτίου 2017. Το παραπάνω ισχύει για όσα στοιχήματα τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη κάποιου αγώνα ή κατά τη διάρκειά του.

Σε συνάρτηση με το προηγούμενο, το δεύτερο αποτέλεσμα είναι ότι η BetFair ανακοίνωσε κάποιες από τις κορυφαίες αποδόσεις στους αγώνες των Premier League, Championship, League One και League Two, κατά το ίδιο διάστημα.

 

Τα δεδομένα της έκθεσης της BetFair

Σύμφωνα με την BetFair, τα παραπάνω προκύπτουν από δεδομένα που της παραδόθηκαν από την εταιρεία TXODDS, μετά από συνεργασία των δύο. Η TXODDS παρέχει δεδομένα στοιχηματισμού σε πραγματικό χρόνο σε πολλές εταιρείες του online στοιχήματος και έχει την τεχνογνωσία, προκειμένου να συγκρίνει ταυτόχρονα χιλιάδες αποδόσεις.

Η ανάλυση της εταιρείας αυτής, μάλιστα, ήταν εξαιρετικά λεπτομερής. Η TXODDS σύγκρινε κατά το ζητούμενο διάστημα τις αποδόσεις της BetFair με αυτές του ανταγωνισμού κάθε 30 λεπτά, κατά τη διάρκεια των 23 ωρών που οδηγούσαν στην έναρξη κάθε αγώνα του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα επόμενα 30 λεπτά μετά τη λήξη του. Από την ανάλυση αυτή προέκυπτε αρχικά ένας μέσος όρος αποδόσεων του ανταγωνισμού, ο οποίος συγκρινόταν έπειτα με τις αποδόσεις της BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.