Ο Αντετοκούνμπο φαβορί για τον MVP του NBA στις εταιρείες στοιχήματος!

Η εξαιρετική φετινή απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA τον καθιστά έναν σοβαρό υποψήφιο για τη θέση του MVP της σεζόν και αυτό δεν είναι κάτι που πιστεύουν μόνο οι φίλαθλοι, αλλά και οι εταιρείες στοιχημάτων. Οι περισσότερες ιστοσελίδες που προσφέρουν ειδικά στοιχήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία, άλλωστε, έχουν ανακηρύξει φαβορί για τη θέση του φετινού MVP τον Greek Freak!

Μια ματιά στις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες αρκούν για να πείσουν. Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται ανεξαιρέτως στις δύο κορυφαίες θέσεις των φαβορί και σε πολλές έχει ήδη αναδειχθεί το μεγάλο φαβορί, με αποδόσεις που δεν ξεπερνούν ούτε το 1.40!

 

Τα στοιχήματα των ιστοσελίδων για τον MVP του NBA

Οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος που έχουν ανακοινώσει ειδικά στοιχήματα για τον MVP της φετινής σεζόν του NBA, όχι μόνο έχουν συμπεριλάβει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά τον έχουν ανακηρύξει και φαβορί. Στις περισσότερες από αυτές, ο Γιάννης είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ σε κάποιες άλλες ισοβαθμεί με το έτερο μεγάλο φαβορί, τον James Harden των Houston Rockets. Αυτοί, μάλιστα, είναι και οι δύο βασικότεροι υποψήφιοι, αφού οι αποδόσεις των υπόλοιπων παιχτών είναι αρκετά ανεβασμένες.

Και οι δύο παίχτες, πάντως, κυριαρχούν σε κάθε παιχνίδι των ομάδων τους και εντυπωσιάζουν με τις φετινές τους επιδόσεις. Ωστόσο, πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι ο Αντετοκούνμπο διατηρεί το προβάδισμα για τον τίτλο του MVP, χάρη στην καλύτερη θέση που έχουν εξασφαλίσει οι Milwaukee Bucks στη βαθμολογία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον φετινό MVP του NBA έχουν περιθώριο μερικών ημερών, προκειμένου να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους και να διεκδικήσουν τα ανάλογα κέρδη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.