Σε 4 Πολιτείες δραστηριοποιείται νόμιμα η Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet έχει επεκτείνει τις επιχειρήσεις της και στην αγορά των ΗΠΑ, καθώς ήδη δραστηριοποιείται νόμιμα σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα, και πρόσφατα ανακοίνωσε τη δραστηριοποίησή της και στη Virginia. Η Unibet εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια και πραγματοποίησε χρήσιμες συνεργασίες, που της επιτρέπουν να προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος στην Πολιτεία.

Χάρη στις νέες εξελίξεις, η Unibet λειτουργεί πλέον νόμιμα σε τέσσερις Πολιτείες των ΗΠΑ: την Pennsylvania, την Indiana, το New Jersey και την Virginia. Και, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, Kindred, ετοιμάζεται να επεκταθεί σε επιπλέον οχτώ Πολιτείες.

 

Η ιστοσελίδα της Unibet στην αγορά της Virginia

Η ιστοσελίδα της Unibet έχει ήδη ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Πολιτεία της Virginia και προσφέρει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους και στους επισκέπτες. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αποφάσισαν να βασιστούν στην πλατφόρμα της Pala Interactive και στο λογισμικό της Kambi, προκειμένου να σχεδιάσουν μια κορυφαία εμπειρία στοιχηματισμού. Η Unibet, άλλωστε, συνεργάζεται ήδη με τις δύο εταιρείες, με την Pala σε Indiana και Pennsylvania και με την Kambi στο New Jersey.

Οι υπεύθυνοι της Unibet, τέλος, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επέκταση της ιστοσελίδας στην αγορά της Virginia και ότι ανυπομονούν να επεκταθούν και στις επόμενες οχτώ Πολιτείες, σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα ονόματα των Πολιτειών που θα πάρουν σειρά στην επέκταση της Kindred, οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι οι απαραίτητες συμφωνίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.