Άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Κολομβία εξασφάλισε η BetFair

Το online ανταλλακτήριο της BetFair θα μπορεί να λειτουργεί νόμιμα στην Κολομβία τα επόμενα πέντε χρόνια, αφού η ιδιοκτήτρια εταιρεία εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια. Η BetFair είναι 18η στοιχηματική που αιτήθηκε και απέκτησε άδεια στην Κολομβία και θα προσφέρει σύντομα μια εναλλακτική στους παίχτες στοιχήματος της χώρας, αφού η ιστοσελίδα της δεν προσφέρει παραδοσιακά στοιχήματα, αλλά αποτελεί ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

Μέσω αυτού, οι Κολομβιανοί παίχτες θα μπορούν να προτείνουν και να δέχονται στοιχήματα άλλων παιχτών, εκμεταλλευόμενοι με αυτόν τον τρόπο υψηλότερες αποδόσεις. Και πολύ σύντομα το online ανταλλακτήριο της BetFair θα τεθεί σε λειτουργία στην Κολομβία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους παίχτες της χώρας.

 

Η BetFair στην αγορά online στοιχήματος της Κολομβίας

Η Κολομβία είναι μια από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αναπτυσσόμενη αγορά online στοιχήματος και το ενδιαφέρον που δείχνουν για να δραστηριοποιηθούν σε αυτή οι κορυφαίες ιστοσελίδες του εξωτερικού αποτελεί απόδειξη για τη δυναμική της. Ήδη στη χώρα έχουν αδειοδοτηθεί 18 ιστοσελίδες στοιχήματος, με το online ανταλλακτήριο της BetFair να αποτελεί την πιο ιδιαίτερη εναλλακτική.

Η BetFair, άλλωστε, είχε δηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην κολομβιανή αγορά. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια νόμιμης λειτουργίας, η οποία τους επιτρέπει να προσφέρουν στοιχήματα μέσω του online ανταλλακτηρίου, σε αθλητικά γεγονότα και άλλους τομείς (όπως η πολιτική και η διασκέδαση), αλλά και να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του online καζίνο, προσφέροντας φρουτάκια, ρουλέτες και άλλα παιχνίδια.

Φυσικά, για να μπορεί να δραστηριοποιείται νόμιμα στη χώρα, η BetFair θα πρέπει να καλύπτει και μια σειρά φορολογικών υποχρεώσεων. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κολομβιανών Αρχών, η συμβολή του online ανταλλακτηρίου στην οικονομία της χώρας θα αγγίξει τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.