Ξεκίνησε δοκιμαστικά στο New Jersey η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η Bet365 προετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό το έδαφος για τη νόμιμη δραστηριοποίησή της στην αγορά του New Jersey στις ΗΠΑ και έφτασε ο καιρός να λανσάρει την στοιχηματική της πλατφόρμα, σε συνεργασία με το επίγειο καζίνο Hard Rock Atlantic City. Το λανσάρισμα της στοιχηματικής πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε στις 22 Αυγούστου – ωστόσο, η πλατφόρμα λειτουργεί δοκιμαστικά, υπό την αυστηρή επίβλεψη των αρμόδιων Αρχών, που θα επικυρώσουν την άδεια της Bet365, μόνον αν δεν υπάρξουν προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι η Bet365 προετοιμάζεται για την είσοδό της στην αγορά στοιχήματος του New Jersey από τον Ιούλιο του 2018, όταν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Hard Rock Atlantic City. Τον τελευταίο χρόνο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας προετοίμαζαν την πλατφόρμα, ενώ παράλληλα φρόντιζαν να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αδειοδότησή τους.

 

Δοκιμαστική έναρξη από τις 22 Αυγούστου

Την τελευταία εβδομάδα, λοιπόν, οι επισκέπτες του Hard Rock Atlantic City μπορούν να στοιχηματίζουν δοκιμαστικά και μέσω της πλατφόρμας της Bet365. Αυτό δε σημαίνει ότι τα στοιχήματά τους δεν έχουν την ίδια αξία – απλά κάθε συναλλαγή και λειτουργία ελέγχεται εξονυχιστικά από τις αρμόδιες Αρχές. Σύντομα, και αν δεν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της, η πλατφόρμα θα ξεκινήσει και επίσημα να δέχεται στοιχήματα.

Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα στοιχήματος της Bet365 είναι η δεύτερη που προσφέρει το Hard Rock Atlantic City. Έχει προηγηθεί, άλλωστε, η αντίστοιχη της Gaming Innovation Group, ενώ θα ακολουθήσει και εκείνη της Unibet, η οποία επίσης έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την Hard Rock.   

 

Τα επόμενα βήματα της Bet365

Όσο η Bet365 περιμένει να λάβει την τελική έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές του New Jersey, φροντίζει να εγκατασταθεί για τα καλά στην αμερικανική Πολιτεία. Ήδη, οι υπεύθυνοι έχουν στήσει τα γραφεία της αμερικανικής θυγατρικής στο Marlton, ενώ προχώρησε παράλληλα και σε συνεργασία με την εταιρία διαχείρισης πληρωμών EML Payments, προκειμένου να προσφέρει στους παίχτες μια προπληρωμένη κάρτα, που θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τα στοιχήματά τους.

Όσο για τα επόμενα βήματα της στοιχηματικής εταιρίας, αυτά θα έρθουν μετά την επίσημη δραστηριοποίησή της στην αγορά του New Jersey, με επέκτασή της και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.