Συνασπισμός εταιρειών online στοιχήματος στην Ολλανδία

Μια μεγάλη ομάδα εταιρειών online στοιχήματος, οι οποίες θα δραστηριοποιηθούν στην ολλανδική αγορά, σχημάτισαν ένα συνασπισμό, με σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων τους, καθώς και την προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

 

Η Ολλανδία ανακοίνωσε πως θα ανοίξει την αγορά του online στοιχήματος το 2015 και ήδη πολλές στοιχηματικές εταιρίες ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτή. Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας περιλαμβάνεται και ο συνασπισμός των εταιρειών αυτών σε ένα ενιαίο σώμα, το οποίο θα προασπίζεται τα δικαιώματά τους και θα προάγει τη σωστή διεκπεραίωση των online τυχερών παιχνιδιών. Κάποιες από τις εταιρείες που ανήκουν στο συνασπισμό αυτό είναι οι Betfair, Bet365, Unibet και Interwetten.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.