Δύο προσφορές μηδενικής γκανιότας στον Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός έχει απόψε την τιμητική του στο πρόγραμμα αγώνων και προσφορών του Stoiximan, καθώς οι "πράσινοι" καλούνται να ξεπεράσουν δύο εμπόδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος καλούνται με τη σειρά τους να προβλέψουν τα αποτελέσματα, επωφελούμενα δύο προσφορών.

 

Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:15 τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague, διεκδικώντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Παράλληλα, στο μπάσκετ, οι "πράσινοι" ταξιδεύουν στην Τουρκία, όπου αντιμετωπίζουν απόψε στις 8 τη Φενερμπαχτσέ, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους φέρει στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της Euro League.

 

Οι παίχτες του Stoiximan, λοιπόν, έχουν δύο ευκαιρίες για να στοιχηματίσουν απόψε σε αγώνα του Παναθηναϊκού - στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Παράλληλα, μάλιστα, έχουν δύο ευκαιρίες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα και στους δύο αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις των πιθανών σημείων βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές του ανταγωνισμού.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα στις αγορές του τελικού αποτελέσματος και στους δύο αγώνες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός ή Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός (ή και τα δύο) να εισπράξουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, τα οποία οφείλονται στη μηδενική γκανιότα.

 

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα είδος προσφοράς, οι παίχτες δεν έχουν να ανησυχούν για όρους και ψιλά γράμματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και να εισπράξουν τα κέρδη τους. Εξάλλου, η προσφορά της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ούτε κατώτατα ποσά στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Πολλά μέλη του Stoiximan, λοιπόν, θα έχουν σήμερα στραμμένα τα βλέμματά τους στους αγώνες του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοινώθηκαν.

 

Τέλος, την προσφορά για τους αγώνες του Παναθηναϊκού μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία